KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FERENCVAROS_NOI_KEZILABDACSAPAT"
Sorsoltak a női kézi BL-ben 2013. június 27. 14:36 Az FTC-Rail Cargo Hungaria a horvát Lokomotiva Zagrebbel, az ÉTV-Érd pedig a svájci LK Zuggal találkozik a női kézilabda Bajnokok Ligája selejtezőcsoportjában.
 
Magabiztos Fradi-győzelem Veszprémben 2012. február 18. 15:41 Négy góllal, 35-31-re győzött a Ferencváros női kézilabdacsapata Veszprémben a magyar bajnokság tizennyolcadik fordulójában szombaton.
 
Ígéretes Fradi-vereség Oroszországban 2012. február 5. 15:57 A címvédő FTC egygólos vereséget szenvedett vasárnap az orosz Rosztov-Don otthonában a női kézilabda KEK nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, így bizakodva várhatja a jövő szombati, hazai visszavágót.
 
Közel félszáz gólt dobott az FTC 2011. december 14. 21:18 Majdnem 50 góllal terhelte meg a Szekszárd hálóját a KEK-győztes Ferencváros együttese a női kézilabda NB I szerdai mérkőzésén.
 
Rangadót nyert a Fradi 2011. december 10. 15:00 Nem született meglepetés a női kézilabda NB I 9. fordulójának rangadóján: a KEK-győztes Ferencváros idegenben győzte 37-33-ra a feltörekvő Siófokot. A találkozó legeredményesebb játékosa a 11 gólig jutó, a vendéglátókat erősítő Mörtel Renáta volt.
 
Másodikok vagyunk női kézilabdában! 2011. július 16. 21:39 A kontinentális szövetség a férfiak után a nőknél is rangsorolta az országokat a kézilabdacsapataik teljesítménye alapján. Az előző három szezonban az európai hadszíntéren elért eredmények figyelembevételével összeállított listán Magyarország a negyedikről a második helyre jött előre!
 
Szucsánszki: Meg akarjuk nyerni a KEK-et 2011. április 19. 12:46 A Ferencváros ugyan hazai pályán kikapott a Metz-től, de két gólt így is megőrzött a Franciaországban megszerzett előnyéből, ezzel bejutott a női kézilabda KEK fináléjába, amelyben a spanyol bajnokságban ötödik Alicante lesz az ellenfele. Az elődöntő vasárnapi visszavágójának egyik hőse, az öt gólig jutott Szucsánszki Zita a Kézilabda.hu-nak elmondta, borzasztóan elfáradtak a szezon végére, de ha már ideáig eljutottak, meg akarják nyerni a sorozatot. A válogatott átlövő szerint két-három év alatt a Fradi a magyar bajnokságban is csúcsra érhet, letaszíthatja a trónról a most egyeduralkodó Győri Audi ETO KC-t.
 
Szucsánszki: Most eldől, mennyit érünk 2011. április 6. 18:32 A ferencvárosi kézilabdás hölgyeket nem ijesztette meg a Debrecen kiváló helytállása a Győrrel szemben a Magyar Kupa vasárnapi fináléjában. Szucsánszki Zita és társai győzelemre készülnek a hajdúságiak elleni bajnoki elődöntőben. A nemzetközi kupaporondon pedig az első hely a cél.
 
Revansot venne a Fradi 2011. március 29. 15:19 A női bajnokság alapszakaszának utolsó mérkőzését játssza kedden a Népligetben a házigazda zöld-fehér és a Vác együttese. Elek Gábor lányait az idei szezonban már kétszer – bajnokságban és a Magyar Kupában – is meg tudták tréfálni Temesék, a hazaiak számára csak a visszavágás és a győzelem elfogadható. A tét nem csak ennyi: ha Szucsánszkiék begyűjtik a két pontot, megszerzik az alapszakasz második helyét és pályaelőnnyel léphetnének pályára a Debrecen elleni elődöntőben.
 
Rangadót nyert a Fradi 2011. február 26. 17:51 A Ferencváros női kézilabdacsapata a Fehérvár elleni 37-24-es győzelmével engesztelte ki szurkolóit a Magyar Kupából való hétközi kiesést követően. Szucsánszkiék esélyt sem adtak az ellenfélnek, már az első félidő után nyolc góllal vezettek, ehhez a fordulás után még ötöt tudtak hozzátenni. Sikerével Elek Gábor lányai továbbra is a második helyen állnak a bajnokságban.
 
Következő »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu