Revansot venne a Fradi

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 29. 15:19
A női bajnokság alapszakaszának utolsó mérkőzését játssza kedden a Népligetben a házigazda zöld-fehér és a Vác együttese. Elek Gábor lányait az idei szezonban már kétszer – bajnokságban és a Magyar Kupában – is meg tudták tréfálni Temesék, a hazaiak számára csak a visszavágás és a győzelem elfogadható. A tét nem csak ennyi: ha Szucsánszkiék begyűjtik a két pontot, megszerzik az alapszakasz második helyét és pályaelőnnyel léphetnének pályára a Debrecen elleni elődöntőben.

Női NB I, 22. forduló
18:00 FTC-RAIL CARGO HUNGARIA-SYMA-VÁC
Budapest, Vezeti: Bonifert, Oláh.

Nyugodtan nevezhetjük a fővárosi zöld-fehérek mumusának is Németh András együttesét: a dunakanyariak a két hölgykoszorú december végi bajnoki összecsapásán, majd a Magyar Kupa negyeddöntőjében is borsot tudtak törni Szucsánszkiék orra alá, akiket így érthető okokból fűt a bosszúvágy.

A vendég váciak számára a találkozónak már nincs tétje, Temesék a bajnoki tabella negyedik helyén állnak, az elődöntőben pedig a címvédő, az alapszakaszt hibátlan mérleggel teljesítő Győrrel vívnak majd két győzelemig tartó párharcot a fináléba kerülésért, melynek során – helyezésüknek köszönhetően – a Rába-partiak lesznek pályaelőnyben.

Szintén a bajnoki döntőbe kerülés a cél a Népligetben is, ehhez az első akadályt a Vác jelenti. Amennyiben Elek Gábor lányai nyernek és begyűjtik újabb két bajnoki pontjukat, úgy visszaszerzik a tabella második helyét a Debrecentől. Ez azt jelentené, hogy a ferencvárosiak és a cívisvárosiak két nyert meccsig tartó elődöntője során a fővárosiak lennének pályaelőnyben.

Éppen ezért hatalmas csatára van kilátás a Népligetben, amelyet mindkét együttes az előttük álló kupaküzdelmek taktikájának élesítésére is felhasználhat: a váciak a hétvégén Győrben szeretnének érmet szerezni a Magyar Kupa négyes fináléjában, míg Szucsánszkiék egy hét múlva Metzben szerepelnek a KEK-elődöntőben.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu