Szucsánszki: Most eldől, mennyit érünk

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 6. 18:32
A ferencvárosi kézilabdás hölgyeket nem ijesztette meg a Debrecen kiváló helytállása a Győrrel szemben a Magyar Kupa vasárnapi fináléjában. Szucsánszki Zita és társai győzelemre készülnek a hajdúságiak elleni bajnoki elődöntőben. A nemzetközi kupaporondon pedig az első hely a cél.

„Nagyon jó meccset várok, és persze ferencvárosi győzelmet" - kezdte honlapunknak az alapszakasz-második FTC válogatott irányítója, Szucsánszki Zita a Debrecen elleni elődöntő kapcsán.

„Természetesen nyomon követtük a kupafinálét, de minket nem ijeszt meg az, hogy a Loki  megszorongatta az esélyesebb Győrt. Már csak azért sem, mert mindenki úgy játszik, ahogy hagyják... Amennyiben a védekezésünk rendben lesz, nem marad el a győzelem" - tette hozzá Szucsánszki, aki elárulta, a bajnokság rajtja előtt a dobogó volt a cél, ez most a döntőbeli szereplésre módosult.

A zöld-fehérek a magyar bajnokság végjátéka mellett egyébként a KEK-ben is érdekeltek még, ráadásul a Debrecen elleni első, csütörtöki meccs után nem sok idő marad a pihenésre, merthogy vasárnap a Metz vendégeként kell(ene) helytállnia a Fradinak. „Nehéz lesz a következő hét, amely során eldől, hogy mennyit ér a szezonunk. A KEK-ben nyerni akarunk!" - mondta a 23 éves irányító.

A Fradi az alapszakaszban hazai pályán egy góllal a harmadik helyen záró Debrecent, idegenben viszont kikapott tőle, alig egy hónapja, 29-26-ra. A Loki a Magyar Kupa hétvégi négy döntőjében ezüstérmest nyert, miután csak megnehezíteni tudta az esélyesebb Győr dolgát. Hiába vezetett a szünetben, trófea végül - zsinórban hetedik alkalommal - a Rába-partjára került. Azaz ült a papírforma.

MAGYAR NŐI BAJNOKSÁG, ELŐDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS:
Csütörtök 18:00 FTC-Rail Cargo Hungaria-DVSC-KORVEX
Budapest, FŐTÁV-FTC Kézilabda Aréna.
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu