Eldőlt: visszatér a Fradiba üdvöskéje

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 27. 11:38
Tovább alakul a jövő csapata a Ferencvárosnál. Pastrovics Melinda, Kovacsicz Mónika és Szamoránsky Piroska után újabb kiválóság érkezik. Ugyan kivásárolnia nem sikerült az ősszel elvesztett válogatott átlövőjét a Ferencváros vezetésének, Zácsik Szandra 2011. nyarán visszatér a fővárosi alakulathoz.

"Nagyon örülök a csapat körül történt változásoknak, és annak, hogy minden rendben van végre a Fradinál" - kezdte a fiatal átlövő. Hozzátette, "teljesen más lett a légkör is a csarnokban mostanra, öröm itt lenni". Ahogy fogalmazott, "még egy évet Ljubjanában kell töltenem, mivel oda két évre igazoltam, de a következő szezontól már a Ferencváros játékosaként léphetek ismét pályára".

"Fontos számomra, hogy szerepelhessek nemzetközi kupákban is, valamint hogy egy jó csapat tagja lehessek" - folytatta Zácsik. "Nagyon örülök annak, hogy ennyi jó játékos igazolt már most a Fradiba. Remélem, hogy ők a következő évben is kiharcolják a nemzetközi indulás jogát, így utána már én is a csapattal küzdhetek egy rangos európai kupasorozatban a sikerekért".

Elek Gábor elmondta, hogy vele "a világ kézilabdázásának egyik legnagyobb tehetsége tér vissza a Ferencvárosba". Az edző elmondta, "a magyar játékosok közül az egyik, ha nem a legjobb balátlövő tér ezzel vissza a csapatba, aki nem mellesleg már három évet játszott a Fradiban korábban is, így nem idegen helyre jön.

A jövőre visszatérő játékos soron következő műtétjéről is szólt, "magától az operációtól nem tart, sokkal inkább oda kell figyelnie orvosa szerint az utána következő rehabilitációra". Ahogy fogalmazott, "nem szabad elsietnie a visszatérést, pontosan ki kell várni, amíg teljesen fel nem épül". Viszont - mivel a rehabilitáció és a gyógytorna a fővároshoz köti, a következő időszakban sok időt fog tölteni a népligeti csarnokban. Visszatéréséről elmondta, "legkorábban szeptember végén vagy októberben kezdhetem el az edzéseket".

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu