Elhunyt a Fradi volt kézilabdázója

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 24. 14:24
Szombaton este motorbalesetben életét vesztette a bosnyák Marinko Kelecevic, a Ferencváros férfi kézilabdacsapatának volt játékosa, aki a nyáron a szlovén Celjéhez igazolt. A bosnyák balátlövő 26 évet élt.


A Balkan-handball.com című interetes szaklap vasárnap kürtölte világgá a döbbenetes hírt: elhunyt Marinko Kelecevic, a Ferencváros férfi kézilabdacsapatának korábbi balátlövője.

A 26 éves, rendkívül gólerős játékos szombaton este, Belgrádban közúti baleset áldozata lett: elveszette uralmát a motorja felett, lecsúszott az útról, s halálos sérüléseket szenvedett.

Kelecevic évekig légióskodott Magyarországon, Debrecenben is megfordult, az FTC-ben két szezont húzott le, és a zöld-fehérekkel bronzérmet nyert az előző kiírásban. Júniusban, Eb-selejtezőn játszott a magyar válogatott ellen, hat góljával a bosnyákok legjobbja volt.

Bár állítólag a Veszprém figyelmét is felkeltette, ferencvárosi edzőjét, Matics Vladant követve a szlovén Celjéhez igazolt, amellyel hétfőn kezdte volna el a felkészülést az új szezonra.
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu