KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BUDAPEST_BANK_LIGA"
Tökéletes búcsú Mocsaitól 2012. május 20. 17:30 Az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata tökéletesen búcsúzott Mocsai Lajos mesteredzőtől, miután simán legyőzte a Pick Szegedet a Budapest Bank Liga döntőjének harmadik meccsén. Jöhetnek a spanyolok.
 
Sikerrel zárta a Szeged az alapszakaszt 2012. március 24. 21:01 A Szeged magabiztos győzelmet aratott az FTC-PLER Budapest együttese felett a Budapest Bank férfi kézilabdaliga alapszakaszának szombati zárónapján.
 
Győzelmével harmadik a Csurgó 2012. március 12. 20:38 A Csurgó simán nyert a Pécs vendégeként a Budapest Bank férfi kézilabdaliga hétfői mérkőzésén, ezzel a tabella harmadik helyére jött fel.
 
A Szeged nyerte a rangadót 2012. február 22. 20:28 A második helyen álló Szeged meglepően könnyedén győzött a harmadik Tatabánya ellen a Budapest Bank férfi kézilabdaliga szerdai játéknapján. A bajnokság 18. fordulójának másik mai találkozóján a ferencvárosiak Tatán jártak szerencsével.
 
Egy igazi csapat, hatalmas szívvel 2012. február 8. 17:24 Csaknem két hónapnyi szünetet követően folytatódott múlt héten a Budapest Bank Liga. A 17. forduló egyik legpikánsabb meccsét Pécsett játszották, a mecsekiek 26-25-ös győzelmet arattak az egyik nagy rivális Orosháza ellen. Németh Attila vezetőedzőt kérdezte a kézilabda.hu a győzelemről, a csapat hangulatáról, a reményekről, a célokról, az esetleges búról-bánatról.
 
Bombameglepetés a férfi kézi NB I-ben 2012. február 4. 21:49 A sereghajtó Mezőkövesd meglepetésre nyert az FTC-PLER otthonában a Budapest Bank férfi kézilabdaliga szombati játéknapján. Buday Ferenc tanítványai az első "tavaszi" fordulóban ugyanannyi pontnál járnak, mint amennyit az ezt megelőző 15 "ősziben" szereztek. A bajnoki címvédő Veszprém könnyedén, az ezüstérmes Szeged nehezebben gyűrte le látogatóját.
 
Micsoda nyitány: pécsi diadal 2012. február 3. 09:28 A házigazda Pécs szoros mérkőzésen egy góllal legyőzte az Orosházát a férfi kézilabda-bajnokság hét végi 17. fordulójának csütörtöki nyitó mérkőzésén.
 
Ez lesz az igazán pikáns összecsapás! 2012. február 1. 20:02 Csaknem két hónapnyi szünetet követően folytatódik a Budapest Bank Liga, a férfiak immáron a 17. fordulónak rugaszkodnak neki. Ráhangoló sorozatunkban beszámolunk az együttesek téli felkészüléséről, az érkezőkről-távozókról, a reményekről, a célokról, az esetleges búról-bánatról. A Mezőkövesdi brazilos hangulat után ezúttal a pikáns meccsel indító, 10. helyen "telelő" Orosháza vezetőedzőjével, Füzesi Ferenccel beszélgetett a kézilabda.hu.
 
Szamba di Mezőkövesd: vérfrissítés után 2012. január 30. 20:55 Csaknem két hónapnyi szünetet követően folytatódik a Budapest Bank Liga, a férfiak immáron a 17. fordulónak rugaszkodnak neki. Ráhangoló sorozatunkban beszámolunk az együttesek téli felkészüléséről, az érkezőkről-távozókról, a reményekről, a célokról, az esetleges búról-bánatról. Ezúttal a brazilos lendülettel felturbózott,12. helyen "telelő" Mezőkövesd vezetőedzőjével, Buday Ferenccel beszélgetett a kézilabda.hu.
 
Gál Gyula ismét Tatabányán kézilabdázik 2012. január 24. 10:20 A volt válogatott beállós, Gál Gyula az idény végéig az NB I-ben szereplő Tatabánya Carbonex KC kézilabdacsapatát erősíti.
 
Következő »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu