Eltemették Karl Erik Böhnt

Szerző: SHLétrehozva: 2014. február 11. 15:38
Szülővárosában, a norvégiai Sandefjordban február 11-én eltemették Karl Erik Böhnt, a magyar női kézilabda-válogatott február 2-án, életének 49. évében elhunyt szövetségi kapitányát.

A szertartáson részt vett Vetési Iván, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke, Siti Bea edző, Görbicz Anita, a magyar női válogatott és a Győri Audi ETO KC csapatkapitánya, valamint Kelecsényi Ernő, az MKSZ elnökségi tagja, az Audi ETO KC elnöke - írja a kezi.hu.

Karl Erik Böhnnél 2013 februárjában diagnosztizáltak akut leukémiát. A norvég szakember hat kemoterápiás-kezelésen és egy csontvelő-átültetésen esett át, 2013 novemberében pedig úgy tűnt, sikerült legyőznie a betegséget, ám karácsony előtt kiderült, hogy leukémiája gyógyíthatatlan.

Böhn 2011 szeptemberében lett a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, majd 2011 novemberétől 2012 júniusáig párhuzamosan a Győri Audi ETO vezetőedzőjeként is dolgozott. A klubbal megnyerte a magyar bajnokságot és a Magyar Kupát, emellett bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe. A magyar nemzeti csapattal bronzérmet szerzett a 2012-es Európa-bajnokságon.

Címkék: karl_erik_bohn
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu