KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KARL_ERIK_BOHN"
Eltemették Karl Erik Böhnt 2014. február 11. 15:38 Szülővárosában, a norvégiai Sandefjordban február 11-én eltemették Karl Erik Böhnt, a magyar női kézilabda-válogatott február 2-án, életének 49. évében elhunyt szövetségi kapitányát.
 
Elhunyt Karl Erik Böhn 2014. február 2. 12:02 Elhunyt Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. A 49 éves szakembert hosszan tartó, súlyos betegség után vasárnap hajnalban a tonsbergi kórházban érte a halál - közölte a Magyar Kézilabda Szövetség honlapján.
 
Böhn köszönetet mondott a magyaroknak 2013. december 29. 21:25 Facebook-bejegyzésben mondott köszönetet magyar támogatóinak Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott leukémiával kezelt norvég szövetségi kapitánya, akinek a szervezetében a napokban ismét rosszindulatú sejteket találtak az orvosok.
 
Újra megtámadta a rák Karl Erik Böhnt 2013. december 23. 19:23 Karl Erik Böhnről, a magyar női kézilabda-válogatott norvég szövetségi kapitányáról februárban derült ki, hogy leukémiában szenved. Egy kemény időszak után már-már orvosai is úgy látták, a csontvelő-átültetés után teljesen meggyógyult, az utóbbi napokban azonban újra rákos sejteket találtak a szervezetében, ami egyet jelent: betegsége gyógyíthatatlan.
 
Karl Erik Böhn kijött a kórházból! 2013. november 8. 22:00 Kiengedték a kórházból a norvég Karl Erik Böhnt, a magyar női kézilabda-válogatott egykori szövetségi kapitányát, akit idén februártól hazájában sikeresen kezeltek leukémiával, és szerencsére a csontvelő-átültetés jól sikerült. Most meg kell erősödnie, és a tréner jövő márciusban már vissza szeretne jönni Budapestre.
 
Böhn: a győzelem a cél a németek ellen 2012. március 21. 11:33 Győzelmet vár csapatától a németek elleni csütörtöki, nyíregyházi Európai-bajnoki selejtezőn Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
 
Íme, a magyar keret az Eb-selejtezőre 2012. február 22. 18:28 Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette a Németország elleni márciusi Európa-bajnoki selejtezőkre készülő 28 fős, bő keretét.
 
Mégis Böhn a győri kézislányok új edzője 2011. november 23. 17:54 Karl Erik Böhnt, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányát nevezték ki szerdán a Győri Audi ETO KC vezetőedzőjének. A norvég szakember megbízatása a mostani szezon végéig, 2012. május 31-ig szól.
 
A szövetség reagált az FTC tiltakozására 2011. november 22. 11:09 A női válogatott szövetségi kapitányának ügyében az Magyar Kézilabda Szövetség elismeri, hogy a Győri Audi ETO KC vezetősége az utóbbi napokban megkereste a szövetséget egyeztetés céljából Karl Erik Böhn szerződtetésével kapcsolatban.
 
Új nevek a női kéziválogatott keretében 2011. november 7. 15:40 Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte a Kárpát Kupa elnevezésű felkészülési tornára készülő keretét. Négy új név szerepel a norvég szakember 20 fős névsorában: Juhász Gabriella, Kovacsics Anikó és Zácsik Szandra ezúttal a szűkebb keretbe is bekerült, Planéta Szimonetta pedig újoncként kapott meghívót.
 
Következő »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu