Karl Erik Böhn kijött a kórházból!

Szerző: Kézilabda.huLétrehozva: 2013. november 8. 22:00
Kiengedték a kórházból a norvég Karl Erik Böhnt, a magyar női kézilabda-válogatott egykori szövetségi kapitányát, akit idén februártól hazájában sikeresen kezeltek leukémiával, és szerencsére a csontvelő-átültetés jól sikerült. Most meg kell erősödnie, és a tréner jövő márciusban már vissza szeretne jönni Budapestre.

 

Karl Erik Böhn-nél februárban diagnosztizáltak leukémiát, ami után gyórsan kórházba kellett feküdnie hazájában, egy időben pedig nagyon aggódni kellett a magyar női kézilabda-válogatott norvég kapitányáért, aki végül sikeres csontvelő-átültetésen esett át, és megkezdődött a felépülése.

A norvég VG cikke szerint a novemberre pedig már annyira visszaszerezte erejét, hogy 8-án el is hagyhatta az oslói kórház intenzív osztályát. A tréner elárulta, hogy két célja van: jó apja legyen két gyermekének, és hogy visszatérjen a magyar válogatott kispadjára. Utóbbit szeretné, ha már jövő márciusban sikerülne.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Böhn: csak álom visszatérnem a vb-re
Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott leukémiával kezelt szövetségi kapitánya nem lát esélyt arra, hogy ő irányítsa a csapatot a decemberi, szerbiai világbajnokságon....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: karl_erik_bohn
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu