Elvesztette válogatottját a Veszprém!

Szerző: shLétrehozva: 2009. augusztus 10. 17:04
Saját nevelésű játékosától vált meg az MKB Veszprém Kézilabda Club, amikor nyáron szabad listára tette a még szerződéssel rendelkező Putics Barnát. Hétfőn az is eldőlt, hogy az átlövő egy évre Koperba szerződik.

Egy héttel ezelőtt Putics Barna feleségével járt már a Szlovéniában, ahol két napig ismerkedett a Cimos Koper csapatával és a helyi klub lehetőségeivel.

Akkor még csak vázolták neki a helyi klubvezetők a lehetőségeket és a csapat idei céljait. A koperi csapat szeretne hazájában a bajnoki címért játszani és a második legrangosabb európai kupasorozatban, a Kupagyőztesek Európa Kupájában a legtovább eljutni.

Igaz, az első fordulóban rögtön a Ferencvárossal kerültek össze, akiket szeretnének elbúcsúztatni. A célhoz természetesen kellenek megfelelő játékosok és ezért került képbe a szegedi Laluska Balázs és a veszprémi Putics is.

Tudomásunk szerint Puticcsal és a veszprémi klubbal már megegyeztek, ezért a már múlt héten bejelentett Laluska igazolással együtt két magyar válogatott játékosa lesz a szlovén bajnokság tavalyi ezüstérmesének.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu