Fazekas Nándor kedden visszaáll a kapuba

Szerző: kezilabda.huLétrehozva: 2011. november 28. 19:47
Amit már sejteni lehetett, az kedden meg is valósul. Fazekas Nándor szeptemberi bokatörése után visszatér a veszprémi kapuba - a válogatott kézilabdázó az Orosháza elleni bajnokin védhet ismét a magyar bajnoknál.

 

Szeptember 19-én egy bemelegítés alkalmával lépett rosszul, s törte bokáját Fazekas Nándor. A kiváló kapus azóta várja a pillanatot, amely kedden, majd' másfél hónapos kihagyás után elérkezik. A listavezető MKB a Budapest Bank Ligában odahaza fogadja az utolsó előtti Orosháza együttesét.

"Az elmúlt időszakban kevesebb játéklehetőséghez jutott játékosok kapnak szerepet az Orosháza elleni mérkőzésen - kezdte Mocsai Lajos. Fazekas Nándor újra bekapcsolódik a játékba, teljes terheléssel edzett már, vele hál' Istennek minden rendben. Hazai pályán a győzelem reményében kézilabdázunk."

„Soha életemben nem voltam még sérült, ezért nagyon furcsa volt ez a majd két hónapos kihagyás - nyilatkozta Fazekas a kézilabda.hu-nak. –- D persze nagyon boldog vagyok, hogy ismét védhetek, hiszen a mesterrel úgy határoztunk, hogy az Orosháza ellen játszhatok. Rengeteget dolgoztam az elmúlt időszakban, súlyzóztam, futottam, betartottam az orvosi utasításokat. Talán ennek is köszönhető, hogy három hónap helyett korábban léphetek pályára. Már alig várom a meccset.”

A Veszprém-Orosháza bajnokira 18 órától kerül sor a Királynék városában.

A Budapest Bank Liga állása:
1. MKB Veszprém KC 22
2. Pick Szeged 22
3. Tatabánya Carbonex KC 18
4. Csurgói KK 17
5. Balatonfüredi KSE 14
6. Gyöngyösi KK 10
7. FTC-PLER KC 9
8. Kecskeméti KSE 9
9. VarioAutó Pécs KC 7
10. Tatai HAC 6
11. Orosházi FKSE 6
12. Mezőkövesdi KC 0
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu