KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FAZEKAS_NANDOR"
Fazekas 2015-ig marad Veszprémben 2012. május 26. 14:10 Fazekas Nándor, a bajnok és kupagyőztes MKB Veszprém válogatott kapusa mégsem megy Németországba, három évet hosszabbított jelenlegi klubjával.
 
"Fantasztikus közönség, igazi CSAPAT!" 2012. január 21. 11:31 A magyar férfi kézilabda-válogatott világraszóló sikert ért el a szerbiai Európa-bajnokságon azzal, hogy 26-23-ra legyőzte a regnáló olimpiai-, világ-, és Eb-bajnok francia alakulatot. Az eredmény valóban elismerésre méltó, a mutatott, csupaszív játék egy országot állított a csapat mellé. A transzban védő Fazekas Nándor szerint megérdemelten nyert a nemzeti együttes.
 
Fazekas Nándor kedden visszaáll a kapuba 2011. november 28. 19:47 Amit már sejteni lehetett, az kedden meg is valósul. Fazekas Nándor szeptemberi bokatörése után visszatér a veszprémi kapuba - a válogatott kézilabdázó az Orosháza elleni bajnokin védhet ismét a magyar bajnoknál.
 
Súlyosan megsérült a válogatott kapusa! 2011. szeptember 20. 10:46 A Kézilabda.hu a kórházi ágyon érte utol Fazekas Nándort, az MKB Veszprém és a magyar kézilabda-válogatott kapusát, aki a hétfői edzésen súlyos sérülést szenvedett, a bokáját törte. Még aznap este megműtötte őt Dr. Mahunka Zsolt csapatorvos, s szerda reggelig kórházi felügyelet alatt lesz. Várhatóan hosszú kényszerpihenő vár rá.
 
Fazekas: otthon, édes otthon 2011. szeptember 5. 14:20 Fazekas Nándor, az MKB Veszprém válogatott kapusa 1994-ben érkezett Veszprémbe, majd éveken át ott is élt. Három esztendőnyi német légióskodás után visszatért a bakonyi csapathoz, és elhatározta, hogy néhány klubtársához hasonlóan Balatonalmádiban fog letelepedni. Éles József családjával egymás mellett vásároltak telket, s mostanra már mindkettejük háza az almádi domboldalon áll, a panoráma egészen pazar. Az alábbi interjúban kevés a "szakmázás", sok a kulisszatitok.
 
Újabb kézilabdás utód a veszprémieknél 2010. december 28. 14:39 Ma délelőtt megszületett Fazekas Nándor, az MKB Veszprém és a magyar kézilabda válogatott kapusának harmadik fiúgyermeke. Szüleitől az Áron Nándor nevet kapta az 57 centiméterrel és 3450 grammal született gyermek.
 
Fazekast (még) nem engedi a Gummersbach 2009. február 9. 16:53 Hiába szerette volna már korábban visszahozni Veszprémbe Fazekas Nándort az MKB kézilabdacsapata, a német Gummersbach viszont ragaszkodik az eredeti tervekhez, mely szerint nyárig megtartaná a kapust. Visszatér viszont Tatabányáról Liszkai Szilveszter, ám Marko Badaric nem lesz a veszprémiek játékosa.
 
Fazekas hazatér - Mindörökké Veszprém! 2009. január 27. 11:20 Ötévnyi légióskodás után újra magyar klubcsapatban védhet Fazekas Nándor. Mondanunk sem kell, hogy a német VfL Gummersbachtól az MKB Veszprémbe készül, a szezon végén hazatér. 2009-től 2012-ig erősítheti a bakonyi egyesületet, ahol Sterbik Árpád után Dejan Periccsel kell megküzdenie azért, hogy első számú kapus lehessen. A friss klubhírek ellenére persze mindenki a válogatottra koncentrál: délután fél öttől a koreaiakkal találkozunk a horvátországi férfi kézilabda-világbajnokság zágrábi középdöntőjében.
 
Ilyés Ferenc: Nyolc gól? Kit érdekel? 2009. január 26. 11:39 Ha nincs Ilyés Ferenc, héttel kikapunk, csakhogy ott volt, így egy góllal legyőztük a svédeket a horvátországi férfi kézilabda-világbajnokság zágrábi középdöntőjében. Röpke fejszámolás után rádöbbenünk, hogy az MKB Veszprém balátlövője nyolc találatig meg sem állt. A statisztikai adatok böngészése közben figyelmeztet minket a kifejezetten szerény, feltűnést kerülő sportember, hogy csakis a csapaté az érdem, az egyénekre lebontott lőlapot felesleges tanulmányoznunk.
 
Fazekas Nándor: Fül mellé, láb közé! 2009. január 20. 12:51 Kézilabdaberkekben úgy tartják, az átlag feletti kapusteljesítmény a sikeres szereplés egyik alapköve. Fazekas Nándor teljesítménye láttán senkinek sem lehetett egy rossz szava sem, a győzelem mégis elmaradt. Az ausztrálok és a románok legyőzése után férfiválogatottunk döntetlent játszott hétfő este a szlovákokkal a horvátországi világbajnokság eszéki csoportkörében. A mérkőzés után adott interjút honlapunknak a Bundesligában szereplő Gummersbach klasszisa.
 
Következő »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu