Súlyosan megsérült a válogatott kapusa!

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 20. 10:46
A Kézilabda.hu a kórházi ágyon érte utol Fazekas Nándort, az MKB Veszprém és a magyar kézilabda-válogatott kapusát, aki a hétfői edzésen súlyos sérülést szenvedett, a bokáját törte. Még aznap este megműtötte őt Dr. Mahunka Zsolt csapatorvos, s szerda reggelig kórházi felügyelet alatt lesz. Várhatóan hosszú kényszerpihenő vár rá.


A férfi kézilabda Budapest Bank Ligában és a Magyar Kupában egyaránt címvédő MKB Veszprémnél most tértek rá arra a rendszerre, hogy a kapusok mérkőzéseként váltják egymást. Múlt vasárnap, Mezőkövesden Mirko Alilovic védett hatvan percet, a hétvégén, a Kecskemét elleni partin pedig Fazekas Nándor következett volna...

A feltételes mód sajnos helytálló, a válogatott kapus ugyanis a Veszprém hétfői edzésén súlyos sérülést szenvedett, a bokáját törte. Még aznap este megműtötte őt Dr. Mahunka Zsolt csapatorvos, aki a klub honlapján úgy fogalmazott: ilyen sérülésnél minimum hat hétig teljesen tehermentesíteni kell a sérült testrészt, és csak hat hét után lehet bármit érdemben nyilatkozni a felépülés várható idejéről.

Fazekas Nándort a kórházi ágyon értük utol. A kapus elmondta, egy sérülés mindig rosszkor jön, de most különösen így van, hiszen két hét múlva kezdődik a Bajnokok Ligája... Megjegyezte, szerda reggel hagyhatja el a kórházat, s vélhetően másfél-két hónapig kényszerpihenőn lesz. Hat hétig mankóznia kell, miután nem terhelheti a műtött bokáját, de addig sem áll le, speciális gépekkel erősít majd.

A 35. életévét októberben betöltő hálóőr kiesésével Liszkai Szilveszteren a sor, hogy Alilovic mellett helytálljon a Veszprém kapujában. A szerencsétlenül járt Fazekas jó darabig csak szurkolhat...
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu