Fél évre eltiltották a Fradi klasszisát

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 18. 09:38
Féléves eltiltással sújtotta az Európai Kézilabda Szövetség (IHF) Zácsik Szandrát, a Ferencváros női kézilabdacsapatának üdvöskéjét. A 19 éves átlövőt mindennemű mérkőzéstől eltiltották, a zöld-fehér klubot pedig 3750 eurós büntetésre kötelezte. Az ok: a játékos - aki a szerződés aláírásakor még kiskorú volt, így szülei intézték azt helyette - két esztendővel ezelőtt elígérkezett a szlovén Krim Ljubljanához, ám mostanra eldöntötte, maradni szeretne a Népligetben.

"A féléves eltiltással kapcsolatban fellebbezéssel élünk, míg Szandra pénzbüntetését átvállaljuk. Ezzel az átigazolási üggyel kapcsolatban meg kell említenünk, hogy egykori bemondónk (aki az FTC férfi kézilabda csapatának játékosa volt) mindent megtett annak érdekében, hogy Zácsik Szandra Ljubljanába igazoljon" - nyilatkozta a Fradi női kéziseinek hivatalos honlapján Maglódi Lajos szakosztály-igazgató.

Ezzel a döntéssel tulajdonképpen biztossá vált, hogy Zácsik nem lehet ott az augusztusi junior Európa-bajnokságon sem. Annak ellenére sem, hogy immár magyar állampolgársággal is büszkélkedhet a szlovákiai lány. 

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu