Fieszta fogadta a KEK-győztes Fradit

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 16. 10:33
Fantasztikus hangulat és legalább 500 szurkoló fogadta a Liszt Ferenc repülőtéren a Ferencváros női kézilabdacsapatát, amely vasárnap története során másodszor elhódította a KEK-et, miután 23-23-as döntetlent ért a spanyol CB Mar Alicante otthonában, és ezzel összesítésben öt góllal diadalmaskodott.

A 22 órakor landolt repülőgép utasait már a leszállópályán különleges elismerésben részesítették, ugyanis mindkét oldalról vízfüggönnyel köszöntötte két tűzoltóautó. De az igazi ünneplés csak akkor kezdődött, amikor a játékosok csomagjaikkal együtt megérkeztek a szurkolók közé.

A ferencvárosi lányok több pezsgősüveg kibontásával és szétlocsolásával köszönték meg kilátogatók szeretetét - áll az mti.hu-n.

A háromórás hazaút is utcabálra emlékeztetett. A játékosok teletöltötték pezsgővel a serleget, amely kézről kézre járva az aranygép összes utasához eljutott, valamint egy „kósza" aranyérem is végigjárta gépet.

A mámoros hangulatba került lányok a pilóta kapitányi sapkáját is elkérték, s közösen énekeltek az út során.

A járat neve a magyar országhatártól Malév 1531-ről „Malév 1531 Kupagyőztesekre" változott a légiirányításban is. A fieszta egyébként nem ért véget a légikikötőben, ugyanis a csapatot egy különbusz saját csarnokába szállította, ahol hajnalig folytatódott az ünneplés.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
KEK-győztes a Ferencváros!
A Ferencváros női kézilabdacsapata megőrizte az első meccsen, Dabason szerzett ötgólos előnyét az Alicante elleni KEK-döntő idegenbeli visszavágóján. Sőt, a 23-23-as döntetlennek is a spanyol csapat örülhetett a végén. Nagy...
Tovább a teljes cikkhez »

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu