Gólerős formában a szegedi Krivokapics

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 27. 18:38
A lengyel Plock elleni BL találkozó előtt a Győrrel hangolt a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Az újra remek formát mutató Krivokapics vezérletével biztosan nyert a hazai csapat a Budapest Bank férfiliga ötödik fordulójában. A Tisza partiaknál Puljezevics Nenad újra játszott.

BUDAPEST BANK KÉZILABDALIGA, 5. FORDULÓ:
PICK SZEGED – GYŐR 32-20 (17-11)
Újszegedi sportcsarnok, 1200 néző. Vezette: Baranyi, Szloska.
SZEGED: Puljezevics – Ghionea 6, Laluska 4, Herbert 4, Andjelkovics 2, Katzirz 4, Vadkerti. Csere: Marjanac (kapus), Petrea, Osmajics, Krivokapics 7 (2), Zvizej 1, Vancsics 2, Bjelis. Edző: Vladan Matics.
GYŐR: Hoffmann – Széles 2, Bognár 3, Kányai, Forrai, Struhár 1, Székely 4 (2). Csere: Herjeczki (kapus), Szabó A. 3, Becker, Nagy T. 2, Konkoly 2 (1), Horváth, Kovács Á 3.
Kiállítás: 6, ill. 10 perc
Hétméteresből: 4/2, ill. 6/3


Már a mérkőzés előtt számítani lehetett arra, hogy a Győrhő ETO négy vereség után aligha Szegeden kezdi meg a pontgyűjtést. A BL-szereplését a jövő hétvégén Lengyelországban megkezdő Pick klasszisokkal erősebb csapat, mint Vura József együttese, ráadásul Krivokapicsék még veretlenek a bajnokságban.


A hazai kapuban a sérülésből lábadozó Puljezevics kezdett, ám Székely büntetőből a Győrnek szerzett vezetést. A játékrész közepére helyreállt a világ rendje: Krivokapics büntetőjével már 12-6-ra vezetett a Pick.


Az első félidő vége flúgos futamra emlékeztetett, Andjelkovicsot kizavarták, a hétméterest Széles kihagyta, így hatgólos szegedi előnnyel tértek pihenőre a csapatok (17-11).


A második játékrészben csak az volt a kérdés, hogy mikor éri el először a tízgólos különbséget a Matics-csapat. Ez végül már a negyvenedik percben sikerült Herbert szólója után (24-14).

A végén a fiatal Vancsics is lehetőséget kapott, a tehetséges szegedi szélső két góllal hálálta meg a bizalmat.


EDZŐSZEMMEL:
Vladan Matics: - Simán nyertük a meccset, ám érzem, hogy több van a csapatban. A következőkben sokkal keményebb védekezésre, és kevesebb technikai hibára kell koncentrálni a támadások során.
Vura József: - Először is gratulálok a szegedieknek. Azt hiszem, hogy a csapatom nagy odaadással küzdött, próbált helytállni és igyekezett méltó ellenfele lenni a Picknek.

 

TOVÁBBI EREDMÉNYEK:

Tatabánya - Veszprém 29-36

Dunaferr - Százhalombatta 39-19

Gyöngyös - Csurgó 33-25

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu