Görbiczék odaragadtak a kupa trónjára

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 5. 16:37
Megvédte címét a Győri Audi ETO női kézicsapata a Duna Takarék Magyar Kupa döntőjét a DVSC-Aquaticum ellen. A vendéglátó zöld-fehérek az Újbuda után a Debrecent is elintézték 32-27-re. Görbicz Anitáék az első félidőben még nem, a másodikban azonban már érvényre juttatták nagyobb tudásukat. A bronzérmet a Kiskunhalas szerezte meg, miután a harmadik helyért lejátszott mérkőzésen 30-28-ra legyőzte az Újbudát.

A hajdúságiak az első játékrészben remekük tartották magukat a címvédő győriekkel szemben, többször is Bakó Botond tanítványainál volt az előny. A Rába-partiak elsősorban szélsőiknek, Katerina Mraviková és Vérten Orsolya remekbeszabott góljaival igyekezték átvenni az irányítást.

A második félidőben már sikerült is ez nekik. Görbicz Anitáék végül 32-27-re legyőzték a piros-fehéreket és megvédték címüket, ráadásul saját közönségük előtt.

NŐI KÉZILABDA MAGYAR KUPA, DÖNTŐ:
DVSC-Aquaticum -Győri Audi ETO 27-32
A 3. HELYÉRT:
Kiskunhalas – Újbuda 30-28

 

MESTERMÉRLEG:
Konkoly Csaba: - Hullámzó mérkőzést nyertünk. A második félidőben lendültünk játékba, de a közepén kicsit kiengedtünk és így újra meg kellett nyerni a találkozót.
Bakó Botond: - Hajtós és jó mérkőzést játszottunk. A második félidő derekán a kulcsembereink elfáradtak. Büszke vagyok a csapatomra, jól küzdöttek.
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu