Herbert: külföld helyett Csurgó!

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 1. 11:53
Herbert Gábor két hete közös megegyezéssel bontott szerződést a Pick Szegeddel, amelynek hat év után intett búcsút. Az elsősorban a védekezésben jeleskedő válogatott kézilabdázót több külföldi csapat is csábította, de úgy döntött, Magyarországon folytatja a pályafutását, és kétéves szerződést kötött a Csurgóval.



„Több országból volt érdeklődés, három külföldi csapat került szóba, de mind a pályafutásomat, mind a családomat tekintve a Csurgó volt a legjobb döntés. Ugyan még nem teljes a keret, de amit hallottam, az nagyon biztató volt. Ha minden a tervek szerint alakul, nagyon erős csapata lesz a Somogy megyei kisvárosban" - nyilatkozta webradio.hu-nak Hertbert Gábor, aki kétéves szerződést kötött a Csurgóval.

A klub a válogatott Tatai Pétert és Nagy Kornélt is megpróbálta „elcsábítani", de járt sikerrel. Tárgyalt Jevgenyij Lusnyikovval is, bár megállapodás egyelőre nem született, információink szerint nem kizárt, hogy a Veszprémtől távozott orosz játékos - aki jelenleg Horvátországban nyaral - követi Herbertet Csurgóra. 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu