Ismét Magyarországon Zsarko Sesum!

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 5. 19:09
Bár csak március közepén kellett volna kontrollra jelentkeznie a Marian Cozma halálos késelése közben súlyos koponya- és arcsérüléseket szenvedett Zsarko Sesumnak, az MKB Veszprém szerb kézilabdása idő előtt visszautazott Magyarországra. Azt mondta, a szíve visszahúzta őt. Állítólag a jövő héten már mozogni is elkezdhet a játékos.

Csütörtök délelőtt Magyarországra érkezett a szerb válogatott és az MKB Veszprém oszlopos tagja, Zsarko Sesum. A február 8-i tragédiában súlyosan megsérült irányító hosszú ideig kórházban lábadozott, majd hazautazott Szerbiába.

 

Úgy volt, Sesumnak csak március közepén kell visszatérnie a városba, hogy egy kontrollon vegyen részt, ám már csütörtökön megérkezett. A SportHirado.hu-nak azt is elmondta, miért.

 

„Nem bírtam már otthon, vissza kellett jönnöm - kezdte az irányító. - Itt akarok lenni a srácokkal, szurkolni akarok nekik a Bajnokok Ligájában, és el szeretnék menni a Marian tisztelete előtt adózó szentmisére is. Emellett pedig meg szeretném ölelni Petre Cozmát.”

 

Sesum csütörtökön a veszprémiek edzését is meglátogatta, edzeni azonban természetesen még nem edzhetett a társakkal. Mint azt a játékos hozzátette, folyamatos orvosi felügyelet alatt áll, és ha minden rendben lesz, a jövő héten a könnyített mozgást is elkezdheti.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu