KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ZSARKO SESUM"
Szemsérülése után újra pályán Sesum 2012. március 21. 14:32 Ugyan csak néhány másodperc erejéig, de kedd este visszatért a pályára Zsarko Sesum, a német Rhein-Neckar Löwen szerb válogatott kézilabdázója.
 
Már most távozik a veszprémi klasszis 2010. szeptember 21. 14:22 Michael Müller súlyos sérülése miatt az eredetileg tervezettnél egy évvel korábban, már néhány napon belül Németországban folytatja pályafutását Zsarko Sesum, az MKB Veszprém klasszis játékosa. A szerb kézis a Bundesliga egyik legjobb együtteséhez, a Rhein-Neckar Löwenhez kerül - írta a bakonyi klub hivatalos honlapja.
 
Vujin ezúttal a magyarokat szomorította 2010. június 5. 20:26 A Veszprém vezéregyénisége, Marko Vujin nyolc góllal vette ki részét a szerb kézilabda-válogatott Magyarország ellen aratott győzelméből Nagybecskereken. A felkészülési mérkőzésen déli szomszédunk 35-33-ra nyert.
 
Távozik a Veszprém megtámadott csillaga 2010. május 25. 17:21 Zarko Sesum elhagyja a bajnok MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatát, és a német Rhein-Neckar Löwennél folytatja pályafutását.
 
Sesum faképnél hagyja a Veszprémet? 2009. április 28. 08:28 Nincs túl jó hírünk a kézilabda szerelmeseinek! A szerb Srbijasport.com sportportál ugyanis arról számolt be, hogy a februárban a Marian Cozma-gyilkosság közben megtámadott és csúnyán helybenhagyott veszprémi Zsarko Sesumot és a Posada játékosát, Uros Mitrovicsot szerződtetni szeretné az irányítóra áhítozó Pamplona. Hajnal Csaba ügyvezető ugyanakkor cáfolja az értesüléseket.
 
„Marian Cozmával álmodtam!” 2009. április 18. 16:00 A férfi kézilabda Magyar Kupa elődöntőjében az MKB Veszprém 35-23-ra nyert a másodosztályból az élvonalba igyekvő FTC Cityline ellen. A bajnokcsapat tizenkét gólos győzelmére még nem sokan kapnák fel a fejüket, arra viszont már igen, hogy tíz héttel a február 8-i Cozma-gyilkosság után visszatért a pályára a súlyosan megsérülő, arccsonttörést szenvedő Zsarko Sesum. A mérkőzés után a három találattal záró szerb irányító honlapunknak elmondta, már kutyabaja, és hamarosan újra a régi lesz. Azt is elárulta, hogy még mindig rémálmai vannak.
 
Visszatér a Cozma-gyilkosság túlélője 2009. április 9. 10:50 A február 8-i veszprémi tragédiában súlyosan megsebesülő Zsarko Sesum felépült! Mocsai Lajos, az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője csütörtökön bejelentette, hogy az arccsonttörés után lábadozó irányító újra harcra kész, a jövő heti Magyar Kupa négyes döntőn ismét ott lehet a pályán.
 
Sesum: Május végén már játszani akarok 2009. március 6. 15:18 Május végén már játszani akar a magyar bajnokság döntőjében az MKB Veszprém szerb válogatott játékosa, Zsarko Sesum, hogy gólokkal segítse csapatát az újabb bajnoki aranyéremhez. Sesum az egyik szenvedő alanya volt az egy hónappal ezelőtti, veszprémi tragédiának, amelyben csapattársa, a román Marian Cozma életét vesztette. A beálló segítségére igyekvő Sesumot a támadók közül valaki arcon rúgta - az Ausztriában elfogott, de azóta már Magyarországon hazaszállított és előzetesben lévő N. Győző magára vállalta a fejberúgást -, és már többször is meg kellett műteni.
 
Ismét Magyarországon Zsarko Sesum! 2009. március 5. 19:09 Bár csak március közepén kellett volna kontrollra jelentkeznie a Marian Cozma halálos késelése közben súlyos koponya- és arcsérüléseket szenvedett Zsarko Sesumnak, az MKB Veszprém szerb kézilabdása idő előtt visszautazott Magyarországra. Azt mondta, a szíve visszahúzta őt. Állítólag a jövő héten már mozogni is elkezdhet a játékos.
 
Zsarko Sesum elhagyhatta a kórházat 2009. február 17. 09:08 Hétfőn elhagyhatta a veszprémi megyei kórházat Zsarko Sesum, az MKB Veszprém szerb légiósa, aki egy hónapig hazájában lábadozik, mielőtt a kontroll-vizsgálatra sor kerülne.
 
Következő »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu