Visszatér a Cozma-gyilkosság túlélője

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 9. 10:50
A február 8-i veszprémi tragédiában súlyosan megsebesülő Zsarko Sesum felépült! Mocsai Lajos, az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője csütörtökön bejelentette, hogy az arccsonttörés után lábadozó irányító újra harcra kész, a jövő heti Magyar Kupa négyes döntőn ismét ott lehet a pályán.

 

„Egyetlen mérkőzésünket sem vesszük félvállról, a Ferencvárost is tiszteljük. Küzdelmes, hajtós hatvan percre számítok ellenük, de mondanom sem kell, kötelező a győzelem. A fináléban feltehetően a Szeged vár majd ránk, hatalmas csata lesz, de ne szaladjunk ennyire előre. Előbb koncentráljunk a Fradira, haladjunk lépésről lépésre” – mondta el Mocsai Lajos.

A magyar bajnok mestere hozzátette, Zsarko Sesum állapota folyamatosan javul, ezért ha az orvosok is engedélyezik, visszatérhet a csapatba. Márpedig minden bizonnyal engedélyezik.

Sesum málhás terhet vehet le Eklemovics Nikola válláról, aki az elmúlt két hónapban tulajdonképpen egyes egyedül állt helyt az irányító posztján a bakonyiaknál. Nem is akárhogy.

Dr. Mahunka Zsolt honlapunknak elmondta, hogy Mocsain múlik, pályára küldi-e Sesumot, a játékos pedig húsvét után végezhet teljes értékű munkát a tréningeken.

A fizikai állapotával nincs gond, a kondicionáló edzéseken ugyanúgy végrehajt minden egyes gyakorlatot, mint a többiek.      

Zsarko Sesum érdeklődésünkre elárulta, hogy már szívesen pályára lépne, de nem biztos abban, hogy már is elérkezett a visszatérés ideje.  

A kupacsata Budapesten, a Syma-csarnokban lesz, a szombati elődöntőben az MKB Veszprém az FTC Cityline-nal, a Pick Szeged pedig a Gyöngyössel csap össze a fináléba kerülésért. Vasárnap lesz a bronzmeccs és a döntő.

 

 

 

 

 

 

 

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu