Távozik a Veszprém megtámadott csillaga

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 25. 17:21
Zarko Sesum elhagyja a bajnok MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatát, és a német Rhein-Neckar Löwennél folytatja pályafutását.

A T-Mobile Hírszolgálat keddi tájékoztatása szerint a 24 esztendős szerb átlövő távozása - aki a román beállós Marian Cozma tavalyi meggyilkolásakor súlyos sérülést szenvedett - mellett más mozgás nem igazán lesz az együttesnél.

A 34 éves Ivan Lapcevic a visszavonuláson gondolkodik. Hajnal Csaba ügyvezető igazgató elmondta: úgy tűnik, a kapusok közül senki sem távozik.

„Megnyugtató lenne, ha a csapatkapitányi tisztet is betöltő 40 éves Dejan Perics játékosként töltené ki még azt az egy évet, amiről a szerződése is szól. Szerdán dől el, hogy kapustársa, a magyar válogatott Fazekas Nándor korábbi bejelentését végleg visszavonja-e, mert ha igen, akkor továbbra is az MKB Veszprémet erősítheti. Bízunk abban, hogy ezt ő is így gondolja.”

Az már korábban eldőlt, hogy a Veszprém ezen kívül három magyar válogatott játékossal erősít: Nagy Kornél (Dunaferr), Császár Gábor (Chambéry) és Laluska Balázs (Cimos Koper) csatlakozik Mocsai Lajos vezetőedző alakulatához.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu