Már most távozik a veszprémi klasszis

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 21. 14:22
Michael Müller súlyos sérülése miatt az eredetileg tervezettnél egy évvel korábban, már néhány napon belül Németországban folytatja pályafutását Zsarko Sesum, az MKB Veszprém klasszis játékosa. A szerb kézis a Bundesliga egyik legjobb együtteséhez, a Rhein-Neckar Löwenhez kerül - írta a bakonyi klub hivatalos honlapja.

 

Sesum már tavasszal megállapodott a Löwennel, de a szerződés 2011-ben lépett volna életbe. A veszprémiek már idén elengedték volna, lehetőleg kölcsönbe, hogy ne anyagi ellenszolgáltatás nélkül kelljen elengedniük jövőre a sztárt.

Sokáig úgy tűnt, a szerb klasszis patthelyzetbe kerül, az MKB kereténél ugyanis már nem igazán vették számításba. Sesum mostani költözéséhez azonban kellett Michael Müller balszerencséje, a német válogatott átlövő legalább fél évre kidőlt térdszalag-szakadás miatt.

A tárgyalások menetét az is felgyorsította, hogy kedden lejár a BL-nevezés határideje. Sesum pályára léphet a Löwenben a legrangosabb európai sorozatban, az MKB Veszprém pedig - nyilvánosságra nem hozott - átigazolási díjban részesül.

Emlékezhetünk arra, hogy Zsarko Sesum tavaly hónapokra kidőlt, amikor súlyos arcsérülést szenvedett Marian Cozma tragédiája kapcsán. A szerb kézist közelről fejbe rúgták, csak a szezon végén térhetett vissza.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu