Sesum faképnél hagyja a Veszprémet?

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 28. 08:28
Nincs túl jó hírünk a kézilabda szerelmeseinek! A szerb Srbijasport.com sportportál ugyanis arról számolt be, hogy a februárban a Marian Cozma-gyilkosság közben megtámadott és csúnyán helybenhagyott veszprémi Zsarko Sesumot és a Posada játékosát, Uros Mitrovicsot szerződtetni szeretné az irányítóra áhítozó Pamplona. Hajnal Csaba ügyvezető ugyanakkor cáfolja az értesüléseket.

Zsarko Sesum alighogy visszatért a veszprémi kézilabdaéletbe, máris túl kapósnak tűnik. A kézilabdás megszerzése azonban nem lesz olyan egyszerű a spanyol gigásznak, hiszen az MKB Veszprémnél jelenleg élő szerződéssel rendelkezik.

 

Ez pedig azt jelenti, hogy a baszk együttesnek igencsak bele kell nyúlnia a zsebébe, már ha komolyan gondolja az igazolást.

 

Szerencse lehet a szerencsétlenségben, hogy a spanyol csapat főszponzora, a Portland gyár állítólag csökkenti a klub támogatását, így Sesum megszerzése alighanem inkább csak álom Pamplonában.

 

A SportHirado.hu megkereste Hajnal Csabát, a veszprémiek ügyvezetőjét, aki kacsának nevezte a történetet.

 

„Kijelenthetem, hogy a hír nem igaz, ezt valaki csak kitalálta. Sesum nem eladó, hiszen komoly értéke klubunknak. Sesumnak 2011-ig élő szerződése van. Álmodozni lehet, csak felesleges.” - tette hozzá a sportvezető.

 

Csakhogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. A Pamplona nemzetközi szinten is elismert irányítóra vágyik...

 

„Hagyjuk már, a jelenlegi helyzetben még az is ritka, ha valaki ötvenezer eurót ki tud fizetni egy játékosért. Még egyszer mondom, minket senki nem keresett meg, nem is hallottam a dologról. A napokban egyébként is összeül a vezetőség, hogy a hogyan továbbról tárgyaljon. Meglátjuk mi lesz, de Sesum eladására nem gondolunk.”

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu