Kézilabda, férfi NB I: százhalombattai győzelem a Debrecen ellen

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 3. 19:23
Hazai pályán győzött két góllal a Százhalombatta KE együttese a DKSE-Airport Debrecen ellen 31-29-re a férif kézilabda NB I hatodik fordulójában. Az első félidőben még a vendégek vezettek szintén két találattal, ám a Battaiak fordítani tudtak, és ezzel idei második gőyzelmüket aratták.

 

 

FÉRFI KÉZILABDA NB I:
SZÁZHALOMBATTAI KE–DKSE-AIRPORT DEBRECEN 31–29 (18–20)
Tököli Sportcsarnok, 300 néző. Vezette: Nagy F., Túróczy J.
SZÁZHALOMBATTAI KE: KOVÁCS J. – Nagy M. 2, TARNAVÖLGYI G. 4 (1), VARGA A. 5, Dénes 2, PETŐ 5, KERTÉSZ B. 8 (5). Cs: Pásztor I. (kapus), Nikolica, Varnyák, Putics B. 2, Mészáros 1, Papp M. 1, Gábori M. 1. Edző: Adorján Gábor
DKSE: DJORDJEVICS – Gúnya 1, Rédei 2, FREY T. 6 (2), VISNYEVSZKI 7, KELECEVIC 4, Pálos 3. Cs: Vlcsko B., Nahaj L. (kapusok), Ambrus, Csikós, Juhász K. 1, Mezei 1, Lókodi 4 (3). Edző: Kovács Mihály
Piros lap: Dénes J. (12.)
Kiállítások: 8, ill. 12 perc
Hétméteresek: 7/6, ill. 10/5

Meglepetésnek is betudható a Pest megyeiek győzelme, hiszen az eddigi öt forduló alatt mindössze egy sikert tudhattak magukénak és ezzel a tabella 12. helyén állnak. Ellenfelük ezzel szemben a hétponttal a negyedikek a Budapest Bank férfiligában.

 

A hazaiak legjobbja a nyolc gólos Kertész Balázs volt, míg a túloldalon Visnyevszki dobta a legtöbb találatot, szám szerint hetet.

 

Az első félidő még a debrecenieké volt, ám a második félidőben a hazaiak átvették a kezdeményezést és győzni tudtak, ezzel feljebb léphetnek a táblázaton.

 

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu