Magyar szövetségi kapitány Dominikán

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 15. 23:37
A magyar válogatott és a Veszprém korábbi kiválósága, Éles József lett a dominikai női kézilabda válogatott szövetségi kapitánya. A játékos három hete a kezilabda.hu-nak nyilatkozott arról, hogy komoly tervekkel utazik a karibi-térségbe, melyekből valóság lett. A karibi csapat célja Élessel a világbajnoki részvétel kiharcolása, amelyre a nyári Pánamerikai Játékokon át vezet az út.

A korábbi világválogatott játékos aktív pályafutása után a gyöngyösi férfi-, majd a kiskunhalasi női csapat élén már belekóstolt az edzősködésbe, legutóbb az utánpótlás-nevelés terén jeleskedett: saját kézisulit alapított.

Éles József már játékosként sem ment a szomszédba egy kis ravaszságért, most azonban igazán nagy fába vágta a fejszéjét: az eddig egyetlen világeseményen sem szerepelt dominikai lányokkal kell a Pánamerikai Játékokon dobogón végeznie, hogy újdonsült csapatával kiharcolhassa a brazílai vb-részvételt. A volt klasszis tervei szerint Dominika áprilistól két hónapig Magyarországon készülne a megmérettetésre.

Ha minden Éles tervei szerint alakul, akár még Mátéfi Eszterrel is farkasszemet nézhetnek a 2011-es világbajnokságon a dominikai illetve magyar kispadon.

Címkék: eles_jozsef
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu