KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ELES_JOZSEF"
Magyar szövetségi kapitány Dominikán 2011. február 15. 23:37 A magyar válogatott és a Veszprém korábbi kiválósága, Éles József lett a dominikai női kézilabda válogatott szövetségi kapitánya. A játékos három hete a kezilabda.hu-nak nyilatkozott arról, hogy komoly tervekkel utazik a karibi-térségbe, melyekből valóság lett. A karibi csapat célja Élessel a világbajnoki részvétel kiharcolása, amelyre a nyári Pánamerikai Játékokon át vezet az út.
 
„Keményebb brazilokra számítottam" 2011. január 18. 09:36 A magyar válogatott hétfőn este könnyed 36-24-es győzelmet aratott Brazília ellen a svédországi világbajnokság B-csoportjában a 3. fordulóban. Éles József, korábbi világválogatottunk szerint a siker igazi csapatmunka munka volt, minden játékos hozzá tudott tenni a győzelemhez. A SportHirado.hu-nak nyilatkozva ugyanakkor hozzátette, Japán ellen azonban nem lesz ilyen könnyű dolgunk kedden.
 
Éles József: Nehéz meccsre számítok 2011. január 17. 14:12 Korábbi világklasszis játékosunk óva int attól, hogy lebecsüljük Brazíliát, a magyar válogatott hétfői csoportellenfelét. Bár a dél-amerikaiak két vereséggel kezdtek a világbajnokságon, kellemetlen, az európaitól különböző játékstílusuk miatt mindenkire veszélyesek lehetnek - mondja Éles József. Ha a Mocsai-csapat a Norvégia ellen mutatott teljesítményt tudja hozni, akkor nagy baj nem lehet.
 
Kézi-vb: emberfeletti kell az olimpiához 2011. január 14. 14:26 Korábbi klasszisaink, szövetségi kapitányaink szerint pokolian nehéz, de nem reménytelen a férfi válogatott számára az olimpiai kvalifikáció megszerzése a svédországi világbajnokságon. Egyöntetű vélemény, hogy 8-10 csapat is esélyes a végső győzelemre. Legjobbjaink pénteken 17 órától, Izland ellen kezdhetik meg dicsőséges hadjáratukat.
 
„Hiányozna Nagy Laci, ha elmenne!" 2009. július 25. 17:55 Óriási veszteség érné a magyar kézilabdázást, ha Nagy László a jövőben nem a magyar, hanem a spanyol válogatott mezét húzná magára. A korábbi világklasszis játékos, Éles József nem lepődött meg a híren, a SportHirado.hu kérésére felvázolta az esetleges döntés mellett és ellen szóló érveket is. A Barcelonában szereplő átlövő válogatottbeli társa, Iváncsik Gergő szerint rettenetesen hiányozna közülük, de vannak, akik kis idő múltán betölthetnék az általa hagyott űrt. Abban tehát mindenki egyetért, Laci a magyar együttes kirakatembere, ha úgy tetszik, az arca. Nem lenne könnyű pótolni...
 
Bajnoki aranyat ér a veszprémi kupasiker 2009. április 21. 12:05 Az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata nyerte a Magyar Kupát, miután az FTC elleni, sikerrel megvívott elődöntőt követően a vasárnapi fináléban biztosan verte a nagy honi rivális Pick Szeged együttesét. A harmadik helyet a gyöngyösi csapat szerezte meg. A Győri Audi ETO KC női együttese döntőt játszhat a Bajnokok Ligájában, miután az elődöntőben hétgólos összesítésbeli különbséggel, magabiztos, nyolcgólos hazai győzelemmel búcsúztatta a Hypót. Konkoly Csaba gárdája a legrangosabb európai sorozat döntőjében a dán Viborg ellen lép pályára májusban. Többek között erről formált véleményt a sporthirado.hu sportági szakértője, Éles József.
 
A Veszprém is megkapta a hazai pályát 2009. április 8. 12:54 Kiesett az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata a Bajnokok Ligája küzdelmeiből, míg a KEK-ben a Pick Szegednek ugyancsak a negyeddöntő jelentette a végállomást. A Tisza-partiak edzője, Vladan Matics felajánlotta lemondását, de a szezon végéig biztos ő ülhet még a kispadon. A Győri Audi ETO KC női együttese nyerte a Magyar Kupát, miután a fináléban hazai pályán a Debrecennél bizonyultak jobbnak. Az újvárosiak fiatal átlövője, Ancsin Gábor a nyártól a BL-elődöntős német Löwenben folytatja a pályafutását. Többek között erről formált véleményt a sporthirado.hu sportági szakértője, Éles József.
 
Beletörődött a Szeged, szerencsés Győr 2009. március 27. 18:51 A BL-negyeddöntőre készülő MKB Veszprém a magyar bajnokságban legyőzte a Pick Szegedet, viszont hétközi, Dunaferr elleni rangadóját elhalasztotta, részben már a hétvégi BL-fellépésre gondolva. A női BL elődöntőjében a győriekre a három magyarral – az edzővel és két játékossal – megerősített osztrák Hypo vár. Bécsben négycsapatos nemzetközi tornát nyert a második sorát felvonultató magyar férfiválogatott, míg a nőknek az Eb-selejtezőkben a svéd, a cseh és az azeri válogatott jutott ellenfélül. Többek között erről formált véleményt a sporthirado.hu sportági szakértője, Éles József.
 
A Ciudad Real annyiban jó ellenfél 2009. március 13. 12:47 Hazai rendezésű nemzetközi tornát nyert a magyar női kézilabda-válogatott. Az MKB Veszprém férficsapata a BL-középdöntő utolsó fordulójában hazai pályán szenvedett vereséget, de csoportelsőként jutott tovább, következő ellenfele a címvédő Ciudad Real lesz. A Győr női együttes viszont a hétvégén biztosíthatja be továbbjutását, egyben csoportelsőségét, és juthat be az elődöntőbe a BL-ben. Mocsai Tamás súlyos fejsérülést szenvedett egy durva ütközés után. A másodosztályú FTC bejutott a férfi MK négyes döntőjébe, miután búcsúztatta a PLER-t. Többek között erről formált véleményt a SportHíradó.hu sportági szakértője, Éles József.
 
A veszprémi sikerek titka: a pedagógia 2009. március 1. 17:37 Két idegenbeli BL-középdöntős mérkőzésén négy pontot szerzett az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata, a nőknél a Győr viszont csak egyet. A Szeged négygólos hátrányból búcsúztatta a Dunaferrt a férfi KEK-ben, a nyolc között a német Nordhorn vár a Tisza-partiakra. Dunaújvárosban véget ért egy hosszú, tartalmas és sikerekben gazdag fejezett a női csapat életében: az anyagi nehézségek miatt Imre Vilmos vezetőedző és több rutinos játékos is távozott az együttestől. Többek között erről formált véleményt a SportHíradó.hu sportági szakértője, Éles József.
 
Következő »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu