Mocsai vesztes meccsen tért vissza

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 7. 17:28
Súlyos fejsérülése után hat héttel, a tervek szerint tért vissza a pályára társai közé Mocsai Tamás, a magyar férfi kézilabda-válogatott és a német Lemgo átlövője. A Bundesliga 30. fordulójában csapata hazai pályán váratlan, nyolcgólos vereséget szenvedett a Nordhorn együttesétől, a magyar légiós számára azonban örömteli volt a pályára lépésen túl a szerzett három gól is.

A KEK-döntbe is bejutó, amúgy hónapok óta komoly anyagi gondokkal küzdő Nordhorn, a Pick Szeged búcsúztatója, már a szünetben hárommal vezetett (15-12), a végén pedig nyolcra tudta növelni előnyét a házigazdákkal szemben (38-30).

A 43 pontos, nyolcadik vereségét elszenvedő Lemgo a negyedik helyen áll a tabellán, a Nordhorn 19-szer nyert, de így is csak 36 pontjuk van négy pontos levonásuk miatt, ez jelenleg a nyolcadik helyre elég a 18 csapatos német élvonalban.

Mocsai Tamás csapata Göppingen elleni, másfél hónappal ezelőtti bajnokiján egy durva szerelési kísérlet során a földre érkezve szenvedett agyrázkódást, valamint ráadásként eltört jobb kezének egyik ujja.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu