KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MOCSAI_TAMAS"
Mocsai megsérült, nem játszik szombaton 2013. október 28. 12:53 Térdsérülést szenvedett Mocsai Tamás, a magyar férfi kézilabda-válogatott és a német Hannover-Burgdorf jobbátlövője, így kihagyja a világbajnok spanyolok elleni szombati barátságos mérkőzést.
 
Lesz-e csoda a Bajnokok Ligájában? 2011. április 29. 10:54 A Flensburgnak és a Csehovszki Medvegyinek csodára van szüksége ahhoz, hogy kiharcolja a továbbjutást a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének hétvégén esedékes visszavágóin. A Mocsai Tamást is soraiban tudó német csapatnak és az orosz „medvének" egyaránt 14 gólos hátrányt kellene ledolgoznia a Ciudad Reallal, illetve a Hamburggal szemben. A Kiel–Barcelona, illetve a Montpellier–Rhein-Neckar Löwen párharcban bármi lehet.
 
Furcsa nyilatkozat a K.O. után 2011. április 22. 17:43 A Ciudad Real vezetőedzője, Talant Dusebajev már-már érthetetlenül visszafogottan nyilatkozott a Flensburg kiütése után. A spanyol együttes tulajdonképpen bejutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe, miután a negyeddöntő első meccsén kiütéses, 14 gólos győzelmet aratott a Mocsai Tamással felálló, az előző körben a Pick Szegeget búcsúztató Flensburg vendégeként.
 
Mocsai vesztes meccsen tért vissza 2009. május 7. 17:28 Súlyos fejsérülése után hat héttel, a tervek szerint tért vissza a pályára társai közé Mocsai Tamás, a magyar férfi kézilabda-válogatott és a német Lemgo átlövője. A Bundesliga 30. fordulójában csapata hazai pályán váratlan, nyolcgólos vereséget szenvedett a Nordhorn együttesétől, a magyar légiós számára azonban örömteli volt a pályára lépésen túl a szerzett három gól is.
 
Mocsai Tamás: Még van sérülésérzetem 2009. április 15. 10:54 „Többet készülök, de legalábbis több időt töltök edzéssel, mint normálisan, mintha teljesen egészséges lennék. Minden olyan lassan megy” – mondta a sporthirado.hu-nak Mocsai Tamás, a Lemgo magyar válogatott átlövője, aki csapata Göppingen elleni, egy hónappal ezelőtti bajnokiján egy durva szerelési kísérlet során a földre érkezve szenvedett agyrázkódást, valamint ráadásként eltört jobb kezének egyik ujja.
 
Mocsaira hathetes kihagyás vár 2009. március 13. 12:54 Hat héten keresztül kénytelen nélkülözni magyar átlövőjét, Mocsai Tamást a német kézilabda-bajnokságban szereplő Lemgo együttese.
 
Mocsai még nem merte megnézni a videót 2009. március 12. 14:20 Nem haragszik a neki súlyos sérülést okozó Dalibor Anusicsra Mocsai Tamás, a Lemgo magyar kézilabdázója. A válogatott átlövőt a Göppingen elleni meccsen egy lövés közben lökte meg ellenfele, emiatt az eszméletét is elvesztette rövid időre. Mocsai egyelőre még a felvételt sem nézte meg, az esetre is főleg a társak elbeszélése után emlékszik csak vissza.
 
Hajdu felháborodott Mocsai balesetén 2009. március 12. 10:46 Hajdu János szövetségi kapitány élőben látta Mocsai Tamás kis híján tragédiába torkolló esetét, úgy véli, a játékvezető súlyosan tévedett, amikor nem állította ki piros lappal az átlövő ellen szabálytalankodó Dalibor Anusicot. A szakember úgy véli, szándékosan, két kézzel lökött a Göppingen játékosa, de még csak szabaddobást sem ítélt a bíró. A magyar válogatott szakvezetője szerint tovább tetézte a hibát, hogy az ellentámadásból gólt kapott a Lemgo, amely ezzel elveszítette esélyét a rivális előnyének ledolgozására.
 
Kézilabdázónk úgy dőlt el, mint egy zsák 2009. március 11. 10:21 Döbbenet! Mocsai Tamás egy szabálytalanság után beütötte a fejét, és percekig eszméletlenül feküdt a parketten csapata kedd esti Bundesliga-mérkőzésén. A TBV Lemgo magyar válogatott átlövője a Göppingen elleni bajnoki meccsen megrémített mindenkit, de szerencsére az ijedtség nagyobb volt, mint a baj. Mocsait így is súlyos agyrázkódással szállították kórházba.
 
Mocsai Tamás további két évig a Lemgóé 2009. február 5. 22:03 Két évvel meghosszabbította szerződését a magyar féri kézilabda-válogatott klasszisa, Mocsai Tamás klubcsapatával, a német Lemgóval. Minderről a Bundesligában szereplő egyesület hivatalos honlapja számolt be. A magyar átlövőn kívül Rolf Hermann is hosszabbított, ő még három évig marad jelenlegi állomáshelyén.
 
Következő »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu