Nagy Ivett Vásárhelyre igazolt

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 7. 09:29
Lovász Zsuzsanna után ismét válogatott játékos érkezett Vásárhelyre a Dunaferr együttesétől: Nagy Ivett a következő fél évben az ASA-Consolis HNKC kézilabdacsapatában szerepel. A volt válogatott játékos az első távozó az anyagi gondokkal küzdő Dunaújvárosból.

A 26 éves balszélső nem érkezik idegen környezetbe, hiszen amellett, hogy Lovász Zsuzsannával még tavaly is együtt játszott a Dunaferrben, szintén a vásárhelyi keret tagja a dunaújvárosi kötődésű Gerstmár Renáta, Szepesi Ivett és Domokos Kinga is.

Nagy Ivett így az első távozója az anyagi gondokkal küzdő Dunaferrnek, ám leginkább Vásárhely Szegedhez való közelsége miatt döntött a váltás mellett: a játékos barátja, Zubai Szabolcs ugyanis decemberben igazolt a Pick Szegedhez. A több poszton bevethető kézilabdázónő tegnap már részt vett a HNKC edzésén, a héten pedig be is mutatkozhat új egyesületében, vagy a szerdai, Érd elleni kupameccsen, vagy a hétvégi, debreceni bajnokin.

Az Eb-bronzérmes játékosra szükség is van Vásárhelyen, hiszen a télen megsérült a szintén balszélső Szepesi Ivett, aki részleges bokaszalag-szakadása miatt 3-4 hétig nem játszhat.
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu