Női kapitány a Dunaferr férfi csapatánál

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 17. 12:55
Fejcserés támadás! A keddi napon személyi változás történt a Dunaferr férfi kézilabdacsapatának kispadján. Az újvárosi egyesület közös megegyezéssel szerződést bontott Predrag Petljanszkival, és azon melegében meg is állapodott a klub női szakosztályától távozó Imre Vilmossal, aki egy személyben a női válogatott szövetségi kapitánya is. A szerb szakember három hónappal ezelőtt vette át a csapat irányítását, a csapat ismert anyagi gondjai miatt döntöttek a felek az elválás mellett.

 

A megüresedett kispad csakhamar gazdára is talált, a női szakosztálytól a közelmúltban búcsúzó Imre Vilmos visszatért a férfi csapathoz.

A női válogatottnál a szövetségi kapitányi teendőket elláló szakember munkáját György László segíti. Imre március 18-án veszi át a csapat irányítását, megbízatása az idény végéig szól.

A Dunaferr SE a tizennégy egyesületet tömörítő élvonalban pillanatnyilag a bajnoki címvédő MKB Veszprém és a tavalyi ezüstérmes Pick Szeged mögött a harmadik helyen áll, tizenhat győzelemmel és öt vereséggel.

Predrag Petljanszki vereséggel búcsúzott, szombaton az újvárosiak 31-27-re kikaptak idegenben a PLER-től.

Három hétnél tovább tehát nem bírta Imre Vilmos dunaújvárosi kézilabdacsapat irányítása nélkül: február 23-án, hétfőn távozott a nőktől, a férfiakhoz pedig március 17-én, kedden érkezett. Ismerős a terep, korábban évekig irányította az együttest.

 

 

 

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu