KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "IMRE_VILMOS"
Lelki terror alatt volt a női kapitány 2009. július 10. 08:05 Élete legnehezebb döntése elé állította a sors Imre Vilmost. A székesfehérvári születésű szakembernek választania kellett a női kézilabda-válogatott és a Dunaferr férficsapatának irányítása között. A 41 éves tréner az utóbbi mellett tette le a voksát, ám mint mondta, nehéz átadnia helyét a kapitányi hídon. A korábban a dunaújvárosiak női együttesét is edző Imre honlapunknak elmondta, klubjában valódi nevelőmunka vár rá és a szakmai stábra, hiszen nyolc-tíz új játékos érkezett a tavalyi idényt bronzérmesként záró gárdához.
 
Távozik a kapitány a válogatott éléről 2009. július 2. 14:45 Imre Vilmos, a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya lemondott posztjáról, hogy a jövőben kizárólag a Dunaferr férficsapatára összpontosítson. A sűrű versenyprogram kényszerítette választásra a szakembert. Az utódlás kérdését július 22-én tűzi napirendre a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) elnöksége.
 
Pálinger és Görbicz nélkül is Kína a cél 2009. június 5. 20:50 A felkészülést kedden elkezdő magyar női kézilabda-válogatott a hétvégén Szlovákia legjobbjaival méri össze erejét és harcolhatja ki a decemberi, kínai világbajnokságon való részvételt. Imre Vilmos keretéből hiányzik a két legnagyobb klasszis, Görbicz Anita és Pálinger Katalin. Jó hír viszont, hogy a pekingi olimpia óta először húzhatja majd fel a nemzeti mezt a hazaigazoló Tóth Tímea.
 
Pálinger hiányzik, Tóth Tímea visszatér 2009. május 26. 16:09 Kijelölte bő keretét Imre Vilmos, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Az együttesre júniusban a Szlovákia elleni világbajnoki pótselejtező mérkőzés vár. Csapatunk idegenben kezd június 6-án, majd a hazai visszavágóra 14-én, Nyíregyházán kerül sor.
 
Egy meccsre a bronztól a Dunaferr 2009. május 20. 20:06 A rutin diadala a fiatalság felett! Újabb sikert aratott a Dunaferr együttese a PLER elleni bronzcsatában, ezúttal idegenben, a Népfürdő utcában győzött Imre Vilmos csapata. A négygólos győzelmet követően 2-0-ra módosult a párharc állása a dunaújvárosiak javára. A hazaiaknál Balogh Zsolt négy gólig, a vendégeknél Törő Szabolcs nyolcig jutott.
 
Imre Vilmos: Görbicz nélküli esélyek 2009. május 13. 06:50 Védekezés, védekezés, védekezés. Imre Vilmos, a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint ez lehet a titka a Győri Audi ETO KC Bajnokok Ligája győzelmének a Viborg ellen. A nemzeti csapat mellett a Dunafer férfiegyüttesét is irányító szakember a SportHirado.hu-nak elmondta: óriási lökést adhat a sportágnak egy esetleges végső siker. Kollégája, a férfiválogatottat vezető Hajdu János szerint Görbicz Anita hiánya miatt a győri játékosoknak legalább száztíz százalékot kell nyújtaniuk a Veszprém Arénában.
 
Női kapitány a Dunaferr férfi csapatánál 2009. március 17. 12:55 Fejcserés támadás! A keddi napon személyi változás történt a Dunaferr férfi kézilabdacsapatának kispadján. Az újvárosi egyesület közös megegyezéssel szerződést bontott Predrag Petljanszkival, és azon melegében meg is állapodott a klub női szakosztályától távozó Imre Vilmossal, aki egy személyben a női válogatott szövetségi kapitánya is. A szerb szakember három hónappal ezelőtt vette át a csapat irányítását, a csapat ismert anyagi gondjai miatt döntöttek a felek az elválás mellett.
 
Magyarország tornagyőzelme, nehéz siker 2009. március 6. 14:25 A háromcsapatos válogatott torna záró napján, egyben záró mérkőzésén két veretlen együttes, a magyar és a svéd válogatott találkozott egymással: a párharcból az Imre Vilmos szövetségi kapitány által dirigált házigazda jött ki jobban. Nagy küzdelem árán. Kiegyenlített első félidőt követően döntetlen volt az állás, a második félidő elején viszont elhúzott csapatunk. Biztos vezetésünk tudatában jött a cseresor, a hajrá így ismét izgalmasan alakult.
 
G. I. Jane és az eltűnt milliók nyomában 2009. február 26. 17:39 2009 februárjában kipukkant a dunaújvárosi lufi. A női kézilabda-szakosztály a csőd szélére sodródott, a kulcsjátékosok hadát követően a vezetőedző is lelépett. A klubedzői és szövetségi kapitányi teendőket eddig párhuzamosan ellátó Imre Vilmos honlapunknak elárulta, hogy az újvárosi lányok 2008 szeptemberében kaptak utoljára fizetést, ennek ellenére 2009 januárjáig hallatlan lelki erőről tanúbizonyságot téve küzdöttek, hajtottak. Akárcsak a katonatisztnő bőrébe bújó Demi Moore Ridley Scott filmjében (G. I. Jane, 1997)
 
Medáliát Macedóniából a karácsonyfa alá 2008. december 2. 16:28 Az ősi rivális románok ellen szerdán megkezdi szereplését a magyar női kézilabda-válogatott a macedóniai Európa-bajnokságon. Csoportunkban szerepel még a keleti szomszédon kívül a dán és a francia nemzeti csapat. A kvartett első három helyezettje a középdöntőbe jut, ahol a norvég-spanyol-ukrán-portugál négyes legjobb háromjával találkozik. A szövetség az első hatba várja Imre Vilmos együttesét, a lányok azonban Eb-érmet tennének a karácsonyfa alá. Egytől egyik bizakodnak, több ez, mint kincstári optimizmus.
 
Következő »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu