Nyert és kupagyőztes a magyar válogatott

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 18. 13:47
A közepes teljesítményt nyújtó magyar férfi kézilabda-válogatott 33-29-re legyőzte a görög együttest, így megnyerte a Pannon-kupát. A hazaiak legjobbja a hét gólig jutó Nagy Kornél volt. A második helyen a szlovák csapat végzett a háromnapos tornán.

 

PANNON-KUPA, 3. NAP:
Magyarország-Görögország 33-29 (16-15)

 

Szombaton a szlovákokat múlta felül 27-25-re Mocsai Lajos és Csoknyai István együttese, vagyis adott volt a vasárnapi cél, egy újabb siker vagy akár már a döntetlen is kupagyőzelmet ér. Szerencsére az első változat valósult meg, de a vártnál picit nehezebben.

Meglepetésre a görögök kezdtek jobban, de Mikler Roland védései és Nagy Kornél találatai megnyugtatták a társakat. De még így is sok volt a védekezési hiba, emiatt lett nagyon szoros az első játékrész.

Kovács Anikó
Fazekas Nándor ezúttal is a válogatott biztos pontja volt Fotó: Kovács Anikó

A fordulás után még a tapasztalatlan magyar játékosok (Lékai Máté és Pálos Gábor) is betaláltak, az ellenfél kapitánya emiatt időt is kért. Nagy azonban továbbra is gólerős volt, többen csatlakoztak is hozzá, így folyamatosan nőtt a különbség.

A végén négy találatnyi lett az előnye a magyar csapatnak, amelyik nyáron rendkívül fontos világbajnoki selejtezőt játszik Szlovéniával.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu