Rákkal műtötték a volt veszprémi kézist

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 20. 17:21
Hererákot diagnosztizáltak Bjarte Myrholnál, az MKB Veszprém egykori játékosánál, aki jelenleg a német Rhein-Neckar Löwen alkalmazásában áll. A 29 éves norvég beálló már átesett a műtéten, és optimistán nyilatkozott a felépüléséről.

A hererákkal operált Myrhol elmondta, nagyon megrémült, amikor az orvosai szembesítették a betegséggel, ma viszont már optimista, úgy véli, hogy nagyon jók az esélyei a felépülésre.

Ehhez hozzátette, szeretne minél hamarabb visszatérni a pályára, s reméli, csapatával hasonlóan jól szerepel majd, mint az előző szezonban, amikor is Rhein-Neckar Löwen a negyedik helyen végzett a Bundesligában, a BL-ben pedig a legjobb négy közé jutott.

Dr. Ulrich Steinhauser belgyógyász elmondta, a műtét jól sikerült, Myrhol várhatóan két kemoterápia-kezelést kap majd. Az orvos arról nem beszélt, a beálló mikor játszhat újra.

A norvég beállóra amúgy igencsak rájár a rúd mostanság, hiszen alig egy hónapja, július 29-én is kés alá kellett feküdnie, akkor a sérült porckorongját hozták helyre...
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu