Sótonyi: Túlságosan tiszteltük a Győrt

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 15. 10:29
Nem játszott rosszul, mégis vereséget szenvedett a hétvégén a kétség kívül jobb erőkből álló bajnok otthonában a Fehérép Alcoa FKC a női kézilabda-bajnokságban. A győri vereséget az elmúlt bajnokság negyedik helyezettjének edzője, Sótonyi László, valamint az új szerzemény, Siti Eszter is értékelte.

A fehérvári tréner szerint a védekezésen ezúttal lett volna mit javítani:

„Védekezésben most nem sikerült az eddigi meccsekhez hasonlót produkálnunk. Talán kicsit tiszteltük is őket. Az első félidő összességében nem volt rossz, de mintha megijedtünk volna attól, hogy ilyen jól állunk. A második félidőben ezért rutintalan játékot mutattunk be.

„Siti Eszter játékát és Petróczi első félidei munkáját tudnám kiemelni; két jó teljesítménnyel azonban nem lehet egy jó csapat ellen nyerni. Tudjuk mi a hiba, de inkább meccseken jönnek ki a hibák, ott kell majd megoldanunk őket. Egy biztos, többet kell vállalniuk a játékosoknak."

„A helyzetkihasználásunkon sok javítani való van, illetve sok volt a labdaeladásunk is. Az volt a probléma, hogy bár a csapat nyerni akart, nem tartották magukat a lányok az előzően megbeszéltekhez, és az egyénieskedések megbosszulták magukat. A jövőben ráadásul el kell, kerüljük, hogy ennyi indításgólt kapjunk.”

A csapat egyik legrutinosabb játékosa, a sok csatát megélt irányító, Siti Eszter ugyan csak a második mérkőzését játszotta hazatérése óta fehérvári színekben, de csapatkapitányként máris sokat számít a szava az együttesnél:


„Az első félidőben még sikerült jól működnünk, a második játékrészben viszont volt egy rövidzárlatunk, aminek köszönhetően szétestünk. Nem voltunk olyan harciasak, így nem tudtuk azokat a dolgokat megvalósítani, amit szerettünk volna."

„Jó úton vagyunk ahhoz, hogy összeálljunk, de nagyon tanulságos volt, amit a második etapban nyújtottunk. Ahhoz, hogy eredményesek legyünk ezeket a pauzákat ki kell iktatnunk a játékunkból. Minél jobban összeállunk, és a fiatalok is több rutint szereznek majd, akkor már képesek leszünk arra, hogy az első félidőhöz hasonló hatvan percet játszunk végig, ne pedig csak félórát.”

 

 

 

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu