Szépen gyógyul a válogatott szélső

Szerző: MTILétrehozva: 2012. január 9. 11:19
Törő Szabolcs, a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának októberben térdműtéten átesett szélsője bízik benne, hogy február elejére százszázalékos állapotba kerül, és a válogatottnál az áprilisi olimpiai selejtezőn majd ismét számításba veszik. A 28 éves játékos - amint az az önkormányzati sajtószolgálat honlapján olvasható - arról számolt be, hogy teljesen rendbe jött, az operáció jól sikerült, és a rehabilitáció is problémamentesen ment.

 

„Természetesen fokozatosan zökkenek majd vissza a munkába. Már három hete napi rendszerességgel futok három-négy kilométert, így az állóképességem egyre jobb. A láberő azonban még hiányzik és az irányváltoztatásokra is nagyon figyelnem kell. Most elkezdek dolgozni a srácokkal, és bízom abban, hogy február elejére már százszázalékos állapotba kerülök” - nyilatkozta Törő.

Hozzátette: klubja csütörtöki edzőmérkőzését még kihagyja, de két hét múlva már szeretne pályára lépni az orosházi nemzetközi tornán. Kifejtette azt is, hogy Mocsai Lajos szövetségi kapitánnyal beszélt, aki a most vasárnap kezdődő szerbiai Eb-n nem, ám az áprilisi olimpiai selejtezőn már számol vele.

Címkék: Törő Szabolcs
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu