KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TÖRŐ SZABOLCS"
Szépen gyógyul a válogatott szélső 2012. január 9. 11:19 Törő Szabolcs, a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának októberben térdműtéten átesett szélsője bízik benne, hogy február elejére százszázalékos állapotba kerül, és a válogatottnál az áprilisi olimpiai selejtezőn majd ismét számításba veszik. A 28 éves játékos - amint az az önkormányzati sajtószolgálat honlapján olvasható - arról számolt be, hogy teljesen rendbe jött, az operáció jól sikerült, és a rehabilitáció is problémamentesen ment.
 
Törő nélkül készül a BL-csatára a Szeged 2011. február 16. 12:48 Sérülés miatt nem utazhat csapatával a Schaffhausen elleni hétvégi BL-mérkőzésre a Tisza-partiak egyik kulcsjátékosa, Törő Szabolcs. Jó hír az ürömben, hogy a szegedi balszélső térdsérülése nem súlyos, így csupán egyhetes kényszerpihenő vár rá.
 
Törőé a vébé 3. legszebb gólja - videó 2011. február 11. 11:35 A magyar válogatott balszélsője, Törő Szabolcs jegyzi a nemrég véget ért svédországi férfi kézilabda világbajnokság egyik legbravúrosabb gólját. Törőt csak a horvát Ivano Balic és az argentin Diego Simonet előzi meg a 15-ös listán. Nosztalgiázzunk kicsit, nézzük meg együtt az osztrákok elleni csoportmeccs 7. percében, a kapunak háttal becsavart találatot!
 
Szépen formálódik a Pick Szeged! 2010. június 21. 17:08 A Dunaferr válogatott kapusa, Mikler Roland a Pick Szeged új igazolása - jelentették be a klub képviselői mai sajtótájékoztatójukon. Tatai Pétert, Törő Szabolcsot és Bajorhegyi Ádámot is bemutatták. Új jobbátlövő és egy magyar irányító is érkezőben.
 
Egy meccsre a bronztól a Dunaferr 2009. május 20. 20:06 A rutin diadala a fiatalság felett! Újabb sikert aratott a Dunaferr együttese a PLER elleni bronzcsatában, ezúttal idegenben, a Népfürdő utcában győzött Imre Vilmos csapata. A négygólos győzelmet követően 2-0-ra módosult a párharc állása a dunaújvárosiak javára. A hazaiaknál Balogh Zsolt négy gólig, a vendégeknél Törő Szabolcs nyolcig jutott.
 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu