Szépen formálódik a Pick Szeged!

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 21. 17:08
A Dunaferr válogatott kapusa, Mikler Roland a Pick Szeged új igazolása - jelentették be a klub képviselői mai sajtótájékoztatójukon. Tatai Pétert, Törő Szabolcsot és Bajorhegyi Ádámot is bemutatták. Új jobbátlövő és egy magyar irányító is érkezőben.

A Dunaferrtől érkező, 25 éves, 190 centiméter magas válogatott hálóőr egy plusz egy évreírt alá Szegeden - jelentette be Bella Árpád ügyvezető. - Szépen formálódik a jövő évi csapat - tette hozzá.

"Két éve szó van róla, hogy Szegedre kerülök, ezúttal jött el az idő a váltásra. Igyekszem majd minden erőmmel azon lenni, hogy a Szeged sikeres legyen" - mondta Mikler Roland.

A sajtótájékoztatón megjelent a Pick másik három új nyári igazolása: Tatai Péter, Törő Szabolcs és Bajorhegyi Ádám is.

"Bár kicsit furcsa, hogy egykori veszprémiként kerültem Szegedre, egyáltalán nem jelent majd gondot, hogy korábban a riválisnál is játszottam. Ezt a lehetőséget amúgy sem hagyhattam ki" fogalmazott Tatai Péter.

Törő Szabolcs a spanyol Arratétól érkezik. "Mindig szerettem volna a Tisza-partján játszani, ez egy titkos vágyam volt. Örülök, hogy a következő szezonban ez valóra válik, pláne azért, hogy ezzel bemutatkozhatok a Bajnokok Ligájában is" - fogalmazott.

Bella Árpád kijelentette, még ma aláírhat az egyik új jobbátlövő is, sőt, egy magyar irányítót is igazolt már a Pick, akit egyelőre azonban nem jelenthet be a Szeged.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu