KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MIKLER ROLAND"
Görbicz és Mikler az év játékosa 2015. január 22. 18:20 A győri Görbicz Anita és a veszprémi Mikler Roland lett a tavalyi év kézilabdázója a magyar szövetség elnökségének csütörtöki döntése alapján.
 
Mikler a Veszprémben folytatja! 2014. április 15. 13:03 Mikler Roland 2014. július 1-től az MKB-MVM Veszprém játékosa. A válogatott kapus három évre kötelezte el magát a bakonyiakhoz.
 
Hosszabbított a Pick kapusa 2012. június 1. 14:13 A Szeged bajnoki ezüstérmes férfi kézilabdacsapata 2014-ig szerződést hosszabbított Mikler Rolanddal, a válogatott kapus 2010-ben érkezett a csapathoz.
 
Veszprém, Szeged: hiba nélkül 2011. szeptember 23. 21:09 A Bajnokok Ligája rajtjára hangoló MKB Veszprém és Pick Szeged is magabiztosan vette az újabb akadályt a férfi kézilabda Budapest Bank Ligában: mindkét együttes 40 gól fölött "termelt" a Kecskemét, illetve a továbbra is nyeretlen Mezőkövesd kárára. A szegedi szurkolók az újabb fölényes győzelem mellett annak is örülhettek, hogy a sérülésből felépült Mikler Roland és Dusan Beocsanin visszatért a csapatba.
 
A vártnál előbb tér vissza a sztárkapus? 2011. szeptember 6. 11:35 Mikler Roland az előzetesen jósoltnál hamarabb visszatérhet a pályára - árulta el a Kézilabda.hu-nak. A Pick Szeged válogatott kapusának a korábban műtött térdével akadt gondja a felkészülés során, keddtől viszont újra edzésbe áll, és azt is elárulta, hogy a szeptember 18-án esedékes Balatonfüred elleni Budapest Bank Liga-mérkőzésen már védeni szeretne.
 
Felépül a BL-nyitányra a sztárkapus 2011. augusztus 11. 14:59 Mikler Roland, a Pick Szeged válogatott kapusa múlt hét szombaton a vezetőséggel együtt hazautazott a kopaoniki edzőtáborból, mivel fájdalmat érzett az akkor öt és fél hete műtött térdében. Mikor visszatért Szegedre, MRI vizsgálaton esett át, de kiderült, nincs komolyabb baja.
 
Mikler: Biztos győzelmet ígérünk! 2011. január 20. 12:28 A magyar férfi-kézilabda válogatott fiatal játékosa Mikler Roland jelenleg a 4. helyen áll a világbajnokság összesített kapus-rangsorában, csak a lengyel Szmal, az argentin Schulz és a norvég Erevik előzi meg. A hálóőr az utolsó csoportmérkőzésen Ausztria ellen biztos győzelmet, a középdöntőben meglepetéseket ígér a szurkolóknak. A csapat hangulatának nemcsak az eddigi jó eredmények, hanem Fazekas Nándor által hozott kolbász és disznósajt is jót tesz. Exkluzív interjú a válogatott hálóőrrel.
 
Szépen formálódik a Pick Szeged! 2010. június 21. 17:08 A Dunaferr válogatott kapusa, Mikler Roland a Pick Szeged új igazolása - jelentették be a klub képviselői mai sajtótájékoztatójukon. Tatai Pétert, Törő Szabolcsot és Bajorhegyi Ádámot is bemutatták. Új jobbátlövő és egy magyar irányító is érkezőben.
 
Mikler hagyja ki az Újévi Tornát 2009. január 6. 21:16 Kedden este eldőlt, hogy a magyar férfi kézilabda-válogatott két kapussal szerepel majd a csütörtökön kezdődő csehországi Újévi Tornán, a papírformának megfelelően Fazekas Norbert és Puljezevics Nenad kapott bizalmat, míg Mikler Roland otthon marad. A tizenhat tagú keret egyébként szerdán utazik felkészülési viadalra, amelyen a házigazdák mellett a szlovákokkal és a vb-ezüstérmes lengyelekkel találkozik.
 
Értékes újvárosi tornasiker Romániában 2008. augusztus 26. 08:24 Tornagyőztes lett a Dunaferr SE férfi kézilabda csapata, miután Kolics János együttese Romániában három riválisát is legyőzte, köztük a házigazda Constantát is. A döntőben végül a CSM Medgidia várt Zubai Szabolcsékra, akik nagyszerű játékkal 33-26-ra győztek.
 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu