A vártnál előbb tér vissza a sztárkapus?

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 6. 11:35
Mikler Roland az előzetesen jósoltnál hamarabb visszatérhet a pályára - árulta el a Kézilabda.hu-nak. A Pick Szeged válogatott kapusának a korábban műtött térdével akadt gondja a felkészülés során, keddtől viszont újra edzésbe áll, és azt is elárulta, hogy a szeptember 18-án esedékes Balatonfüred elleni Budapest Bank Liga-mérkőzésen már védeni szeretne.


"Már jól vagyok! Hétfőn volt az utolsó gyógytornám, innentől kezdve lassan mindent csinálhatok, persze óvatosan. Az állapotomnak megfelelően fogom végezni a feladatokat, de remélem, már a héten a kapuba is beállhatok, és ha minden úgy megy, ahogy tervezem, akkor a Balatonfüred ellen már játszani szeretnék!" - nyilatkozta a Pick Szeged kapusa.

A Balatonfüred elleni bajnoki szeptember 18-án esedékes, tehát a jelek szerint Mikler Roland a vártnál hamarabb térhet vissza a pályára, hiszen korábban maga is arról beszélt, hogy október 2-i Bajnokok Ligája-rajton, a német THW Kiel ellen lesz ismét hadra fogható...

Egyelőre azonban kívülről nézi a többieket, ott volt a Gyöngyös elleni, nyögvenyelősen megnyert bajnoki nyitányon is. Véleménye is van róla: "Ez volt az első bajnoki mérkőzésünk a szezonban, és ez látszott is a csapat játékán, a végére azonban tekintélyes lett a különbség, aminek nagyon örültem. Szintén jó volt látni, hogy kapustársamnak, Tatai Péternek nagyszerűen ment a védés. Remélem, minél hamarabb én is a gólvonalra állhatok!"
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu