Újabb válogatott kézis igazolt Csurgóra

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 11. 08:14
Véget ért Katzirz Dávid fordulatokban bővelkedő nyári kalandja. A válogatott kézilabdázó a szezon végén elhagyta a Pick Szeged csapatát, majd a horvát bajnok CO Zagrebbel állapodott meg, előbb a szerződéséről, majd annak felbontásáról - végül Csurgóra igazolt, ahogy az előző szezon felfedezettje, Simon Bence is.

A szezon végén Szegedről távozott Katzirz Dávid kétéves szerződést kötött a CO Zagrebbel, de az orvosi vizsgálaton nem felelt meg a horvát bajnoknál, amely július 27-én újabb kontrollra várta, és addig nem kívánta "aktiválni" a már aláírt megállapodást. Jóllehet, a válogatott játékos szerint sérült bokája rendbe jött, korábban a Kézilabda.hu-nak elmondta, már futás közben sem érez fájdalmat...

Végül kenyértörésre került sor, a felek közös megegyezéssel felbontották a szerződést. A hivatalos kommüniké szerint azért, mert a klub sanyarú anyagi helyzete miatt nem garantálhatta a kontraktusban foglaltak betartását. Bár más külföldi gárdák is érdeklődtek iránta, vasárnap eldőlt, hogy Katzirz Magyarországon, jelesül Csurgón folytatja a pályafutását, ahogy Simon Bence, az előző szezon felfedezettje is a Somogy megyeieket erősíti a következő szezonban - utóbbi kölcsönbe érkezik.

Ezek után kimondható, a Budapest Bank Ligában legutóbb hatodik Csurgó alaposan megerősödött a nyáron, miután korábban a válogatott Hertbert Gábor és szegedi nevelésű, 21 éves Országh Ádám is Bakó Botond csapata mellett döntött, és várhatóan az FTC horvát kézise, Igor Kos is Csurgóra igazol.
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu