Vujin nem sértődött meg, sérült!

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 4. 15:37
Az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata egyik legjobb lövője, Marko Vujin nélkül győzte le magabiztosan a Pick Szegedet a Budapest Bank Liga döntőjének első mérkőzésén. Közvetlenül a mérkőzés előtt derült ki, hogy a kiváló átlövő kimarad, miután a múlt vasárnapi edzésen meghúzódott az oldala. Vujin a Kézilabda.hu-nak elmondta, egyre jobban érzi magát, és a második mérkőzésen már ott lesz a pályán.

„Nem igaz, hogy megsértődtem, mint azt valaki kitalálta. Azért nem játszottam, mert sérüléssel bajlódom. Egyre jobban érzem magam, vasárnapig rendbe jövök. Egyébként nem értem, hogy ki és miért akar belőlem rossz fiút csinálni" - nyilatkozta szerda délelőtt a Kézilabda.hu-nak Marko Vujin, akivel kapcsolatban hétfőn derült ki, hogy a következő szezonban is az MKB Veszprémet erősíti, a klubok megállapodásának értelmében csak 2012 nyarán csatlakozik majd a német THW Kielhez.

A Budapest Bank Liga döntősorozatának első, veszprémi mérkőzése kapcsán a 26 esztendős klasszis elmondta: „Jól játszottunk, minden rendben volt, csak azt sajnálom, hogy nem volt telt ház az Arénában. Nem tudom, mi lehetett az oka annak, hogy kevesebben jöttek ki a kedd esti meccsre".

Vujinnak a sima, 33-26-os győzelem után nekiszegeztük a kérdést: reálalisan hány gól van jelenleg az itthon egyeduralkodónak számító MKB Veszprém és legnagyobb riválisa, a Pick Szeged között. Íme a válasz. „Tatabányán legutóbb 'csak' három góllal nyertünk, de a célunkat elértük, itt vagyunk a döntőben. Sportemberként az nem foglalkoztat különösebben, hogy egy, öt vagy tíz góllal vagyunk-e jobbak az ellenfélnél, az a lényeg, hogy a meccs végén mi vezessünk. Az persze nem mindegy, hogy milyen játékkal rukkolunk elő, a különbség azonban mellékes. A szegedi mérkőzésen is győzni szeretnénk, lényegtelen, hogy mennyivel, az a fontos, hogy újabb lépést tegyünk a bajnoki cím felé."
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu