Falcao-MU, Welbeck-Arsenal: HIVATALOS

Szerző: SHLétrehozva: 2014. szeptember 2. 02:47
"A Manchester United boldogan jelenti be, hogy Radamel Falcao csatlakozott a csapathoz egy évre, kölcsönbe a Monacótól, opcióval a játékjogának későbbi megvásárlására" - áll az MU éjszaka fél három körül kiadott közleményében.

A Tigrisért 15 milliót szurkol le az MU most, és tovább 57-et abban az esetben, ha végleg is szeretné megtartani őt jövő nyáron. Heti fizetése még Rooney-nál is magasabb lehet.

Falcao meccs/gól mérlege a Monacóban 22/13, az Atléticóban 90/70, a Portóban 87/72, vagyis a kolumbiai ásztól joggal tarthatnak majd a Premier League védői és kapusai.

Radamel Falcao: A Manchester United a világ legnagyobb klubja, amely izgalmas időszakot él át. Azon leszek, hogy minden segítséget megadjak a trón visszahódításához.

Louis van Gaal said: “A világ egyik leggólerősebb csatára, egy ilyen futballista leigazolása kihagyhatatlan lehetőség volt az MU számára.

A Vörös Ördögök Danny Welbecket áldozták fel az átigazolás oltárán, a 23 éves, angol válogatott csatárt húszmillió eurónak megfelelő összegért bocsátották a rivális Arsenal rendelkezésére. Az Ágyúsok ötéves kontraktust köthettek vele.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu