KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DANNY_WELBECK"
"Fergie nem adta volna el Welbecket" 2014. szeptember 12. 20:07 Sir Alex Ferguson irányítása alatt biztosan nem történhetett volna meg, hogy a csapat egyik nagy reménysége, azaz Danny Welbeck eligazol, ráadásul éppen az Arsenalhoz megy - ezt a skót edzőlegenda korábbi segítője, a Fulhamnél és az Anzsinál is megfordult holland tréner, René Meulensteen nyilatkozta a talkSPORT rádió egyik műsorában.
 
Welbeck-dupla, Anglia bekezdett! 2014. szeptember 8. 23:01 Danny Welbeck két remek góljának köszönhetően túlteljesítette a várakozásokat, és álomrajtot vett hétfő este az angol válogatott az Eb-selejtező-sorozatban, Svájcban.
 
Falcao-MU, Welbeck-Arsenal: HIVATALOS 2014. szeptember 2. 02:47 "A Manchester United boldogan jelenti be, hogy Radamel Falcao csatlakozott a csapathoz egy évre, kölcsönbe a Monacótól, opcióval a játékjogának későbbi megvásárlására" - áll az MU éjszaka fél három körül kiadott közleményében.
 
Welbeck: műesés vagy tizenegyes? 2014. január 2. 12:15 Danny Welbeck gólt szerzett a Manchester United - Tottenham Hotspur angol bajnokin, amelyen a címvédő 2-1-es vereséget szenvedett hazai pályán, az újév első meccsén. Azonban volt egy eset, amely megosztja a szurkolókat. A 60. percben, még a gólja előtt a csatár betört a 16-oson belülre két védő között, majd látványosan elesett. A bíró nem ítélt büntetőt, pedig mintha akasztás azért lett volna. Videó.
 
Álomszerződés Cleverleynek és Welbecknek 2011. október 9. 11:43 Angol lapértesülés szerint új, az eddiginél jóval kedvezőbb feltételű szerződést kaphat a Manchester United két ifjú labdarúgója, Tom Cleverley és Danny Welbeck.
 
Angol válogatott marad az MU-csatár 2011. október 2. 14:02 A ghánai szövetség hosszú hónapokon át, 2008 késő őszétől győzködte, de Danny Welbeck most végleg eldöntötte, továbbra is az angol labdarúgó-válogatottban akar szerepelni.
 
Welbeck megsérült, 4-5 hetet hagy ki 2011. augusztus 29. 11:12 A nagy vasárnapi gólfesztivál közepette a diadalittas Manchester United-szurkolók talán el is felejtették, hogy miután belőtte a csapat első gólját Danny Welbeck cserét kért. Mint kiderült, sérülése viszonylag súlyos.
 
Fiataljait dicséri az örömittas Ferguson 2011. augusztus 23. 10:30 Bár az első játékrészben nem volt teljes mértékig elégedett, agyondicséri sihederjeit Sir Alex Ferguson. A valaha volt második legfiatalabb Manchester United remek második félidei produkcióval kápráztatta el hétfő este az Old Traffordot, s 3-0-ra vasalta ki a többre érdemes Tottenhamet.
 
Ismét elvinnék a Man. United csatárát 2011. július 10. 11:47 Steve Bruce nem elégedett meg Wes Brown és John O’Shea megszerzésével, mivel a Manchester United újabb labdarúgóját szeretné elcsábítani a következő szezonra.
 
MU-csatárt csábít a ghánai szövetség 2011. február 17. 15:22 Meglepő próbálkozásról érkezett hír: a Ghánai Labdarúgó-szövetség meg akarja nyerni magának a Mancehster United csatárát, a 2010-2011-es szezonban a Sunderlandhez kölcsönadott Danny Welbecket.
 
Következő »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu