Három pécsi bombagól a battai hálóban

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 18. 17:39
A Pécs 3-0-ra verte a kapura veszélytelen Százhalombatta együttesét a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában, a 11. fordulóban. A hazaiak sem sziporkáztak, de góljaik látványos lövésekből születtek, míg a battaiak vészes gólszegénységben szenvednek, immár hetek óta.

LABDARÚGÓ NB II, NYUGATI CSOPORT, 11. FORDULÓ
PÉCSI MFC – SZÁZHALOMBATTAI LK 3-0 (2-0)
Pécs, 1000 néző, vezette: Fajkusz G. (Kormányos G., Kúti G.)
PÉCS: Herbert – Simofalvi, Lantos, Szabados, Törtei – Berdó, Szalai, Sipos, Fónai (Koplárovics, 81.) – Horváth Zs. (Nagy O., 27.), Lovrencsics (Wittrédi, 81.). Vezetőedző: Róth Antal.
SZÁZHALOMBATTA: Hegedűs – Tereánszki-Tóth, Ferencz (Szabó Z., 25.), Móra, Béres – Vass, Janovics, Gábor (Szép, 28.), Lammert, Patkó (Bakó, 74.) – Havrán. Vezetőedző: Gálvölgyi István.
Gólszerző: Lovrencsics (7.), Szalai (11.), Szabados (66.) 
Sárga lap: Ferencz (6.), Janovics (49.), Berdó (52.), Havrán (70.)

 

A tabella második helyén álló Pécs a 15. Százhalombattát fogadta szombaton. A mérkőzést megtekintette az NB II-es Pápa labdarúgócsapata is, amely vasárnap Barcson vendégszerepel, de az éjszakát már a Mecsek lábánál töltik, délutáni programként pedig meccsnézést iktattak be.

 

A hazaiak veszélyeztettek először, a 7. percben Lovrencsics Gergő 22 méterről lőtt óriási szabadrúgást, a kapu jobb felső sarkába.

 

A 11. percben jobbról jött be egy lövés, amit Lovrercsics Gergő középről, 13 méterről, középről lőtt meg, de a védőkről kipattant a labda, amit Szalai Tamás 19 méterről, a jobb alsó sarokba vágott úgy, hogy a bőrgolyó a jobb kapufáról pattant a hálóba. 

 

A 66. percben össze-vissza pattogott a labda a százhalombattai térfélen, de még a büntetőterületen kívül. Szabados József a 16-osról, félfordulattal, kissé balról, jobbal, hatalmas gólt vágott a bal felső sarokba.

 

Ezzel kialakult a végeredmény, amely azt is jelenti, hogy sorozatban hatodik mérkőzésén sem talált be az NB II-ben a Százhalombatta. A Pécs sikerével megerősítette második helyét a tabellán.

 

EDZŐSZEMMEL
Róth Antal: – A látottak és a helyzetek alapján megérdemelten nyertünk. 
Gálvölgyi István: – A lényeges dolgok korán eldőltek. Talán még azt is mondhatnám, elfogadhatóan játszottunk. Most már érezzük, nagy a különbég Az NB II és az NB III között.
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu