Sisa álomszerű bemutatkozása a Honvédban

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 5. 19:55
Ennél jobban nem is sikerülhetett volna Sisa Tibor bemutatkozása. A Budapest Honvéd frissen kinevezett vezetőedzője 5-1-es diadalra vezette csapatát odahaza a Vasas elleni Ligakupa-negyeddöntő első mérkőzésén.

LABDARÚGÓ MAGYAR LIGAKUPA, NEGYEDDÖNTŐ:
BUDAPEST HONVÉD - VASAS 5-1 (1-1)
Gólszerző: Sztojakovics (35.), Arszenijevics (62.), Abraham (70., 79.), Dobos (77.), ill. Sowunmi (27.)

Nem kezdődött jól, mégis fesztivál lett a vége, a Honvéd 0-1-ről felállva 5-1-re náspángolta el a Vasast a magyar Ligakupa negyeddöntőjének első találkozóján.

Sowunmi Thomas a 27. percben még a vendégeket juttatta előnyhöz, amikor Katona Máté baloldali beadását fejelte 8 méterről a hazai kapuba, ám a 35. percben Sztojakovics ritkán látható szerencsés góllal egalizált - a szél egyszerűen befújta a kapu elé tekert labdáját a bal alsó sarokba.

A második félidő aztán már csak a Honvédról szólt. A 62. percben Arszenijevics lőtte ki a bal alsót mintegy 17 méterről – az eset után le kellett cserélni a meghúzódott Németh Gábort, a Vasas kapujába Borszéki Csaba állt be, később hasonló okok miatt Sowunmit is le kellett cserélni.

Mészöly Géza vezetőedző ráncait a folytatás tovább mélyítette. Kilenc perc alatt hármat kapott csapata: előbb Abraham fejelt 4 méterről, majd Dobos Attila 5 méterről tette ugyanezt, hogy végül ismét Abraham passzoljon 9 méterről a vendégketrecbe.

Kiütés a javából, mi több, a 82. percben Laczkó Zsolt az önmaga által kiharcolt büntetőt is csak a kapufára zúdította: a Vasas nem tudott közelebb kerülni ellenfeléhez, és ezzel valószínűleg a továbbjutásról is lemondhat.

Sisa Tibor és gárdája pedig minden dicséretet megérdemel a szakadó esőben véghezvitt gólparádéjáért és hozzáállásáért.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu