Mi motiválja a kézilabda császárát?

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 26. 13:37
Nikola Karabatic, a franciák 27 éves világklasszisa mindent megnyert, amit kézilabdázó csak megnyerhet, olimpiai-, világ- és Európa-bajnok, Bajnokok Ligája-győztes, de még mindig „nem lakott jól", újabb és újabb trófeákat szeretne nyerni.

„Van különbség a jó és a legjobb sportember között. A jó elégedetté válik egy bizonyos pillanatban, a legjobb viszont folyton éhes a sikerre, az összes trófeát magának akarja, ezért minden meccsen megfeszül a győzelemért. Én mindig győzni akarok! - nyilatkozta Karabatic.

A fentiekből kiderül, ő „legjobb sportembernek" tartja magát.

„Minél többször át szeretném élni azt a boldogságot, amit egy-egy megszerzett cím vált ki, tulajdonképpen ez hajt! Szerencsés vagyok, hiszen a francia válogatott és a Montpellier játékosaként van esélyem trófeákat nyerni" - tette hozzá a franciák világklasszisa, aki a Bajnokok Ligája-negyeddönő első mérkőzésén hat góllal vette ki a részét a Rhein-Neckar Löwen idegenbeli legyőzéséből, így csapata a kölni négyes finálé küszöbére lépett.

Karabatic már arról ábrándozik, hogy a Montpellier volt csapata, a címvédő Kiel ellen vívja a döntőt: „Ha valaki ezt garantálná, gondolkodás nélkül aláírnám. Mindenestre bármit megteszek, hogy összejöjjön ez az álomdöntő" - tette hozzá a jugoszláv születésű zseni, aki a német sztárcsapattal 2007-ben megnyerte a legrangosabb európai kupasorozatot.
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu