Mocsai Lajos a Nagy-döntésről...

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 10. 14:06
Nagy László csütörtökön végleg lemondta a magyar férfi kézilabda-válogatottban való szereplést, így pont került az ügy végére. A kezilabda.hu-nak a szövetségi kapitány, Mocsai Lajos és a Barcelona játékosával korábban tárgyaló különbizottság elnöke, Kővári Árpád is elmondta a véleményét a döntésről.

Mocsai Lajos kissé ironikus hangnemben nyilatkozott a kezilabda.hu-nak: "Nagyon sajnálom, hogy egy olyan klasszis játékos, mint Nagy László visszalépett a nemzetközi válogatott szerepléstől. Mivel a magyar válogatottságot lemondta és a családja nyilatkozatai alapján a jövőjét nem a spanyol nemzeti csapatban képzeli el, ez egyben azt is jelenti, hogy pályafutása hátralevő részében csupán klubjában, a Barcelonában csodálhatjuk játékát."

"Ha ez mégsem így történne, akkor morálisan nagyon csalódott lennék - mondta a szövetségi kapitány, aki a következőkkel zárta nyilatkozatát:

"Ezúton szeretném megköszönni azoknak a munkáját, akik részt vettek a játékossal való egyeztetésekben. Amit vállaltak és amiért a bizottság létrejött, azt teljesítették is, hiszen Nagy László a február 15-re kitűzött időpont előtt nyilatkozott végleges döntéséről."

A kezilabda.hu telefonon érte utol a Nagy Lászlóval korábban teljes felhatalmazással egyeztető MKSZ-szakbizottság elnökét, a szegedi Kővári Árpádot.

"Olyan feltételekről volt szó a megbeszélések során, amelyek a világ bármelyik válogatottjában megfelelőek lennének. Mindent letettünk az asztalra, amit kínálni tudtunk. Hangsúlyozom azonban, ezek a feltételek nem kifejezetten Nagy Lászlóra, hanem az összes válogatott játékosra voltak szabva."

Korábban arról is szó volt, hogy a szövetség nyilvánosságra hozza a Nagy Lászlóval folytatott levelezést, Kővári Árpád elmondása alapján azonban ez mégsem fog megtörténni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Nagy László: NEM!
Véget ért a közel másfél éve húzódó Nagy-ügy: a Barcelona kiválósága végleg lemondta a magyar válogatottságot. Bár egy hete még úgy tűnt, a játékos és vele tárgyalásban álló bizottság közel áll a megállapodáshoz, ebből végül...
Tovább a teljes cikkhez »

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu