Nagy László: NEM!

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 10. 13:40
Véget ért a közel másfél éve húzódó Nagy-ügy: a Barcelona kiválósága végleg lemondta a magyar válogatottságot. Bár egy hete még úgy tűnt, a játékos és vele tárgyalásban álló bizottság közel áll a megállapodáshoz, ebből végül semmi nem lett, így pont került az ügy végére.

Nagy László csütörtökön rövid üzenetet juttatott el a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnökéhez, Sinka Lászlóhoz és a vele eddig megbeszéléseket folytatott elnökségi tagokhoz, amelyben így fogalmazott: „A február 15-i határidőt nem megvárva, a mai napon, február 10-én jelzem, hogy nem kívánok szerepelni a válogatottban! Üdvözlettel: Nagy László.”

A válogatott egykori csapatkapitánya legutóbb 2009. júniusában, a Szlovákiában 30-19-re megnyert Eb-selejtezőn lépett pályára a nemzeti együttesben, majd az azóta eltelt, több mint másfél évben többféle indokkal maradt távol.

Az MKSZ tehát nem tudott megegyezni a klasszissal, akinek többek közt az utaztatással, a felszereléssel, biztosítással és a játékosok napidíjával akadtak fenntartásai még a svédországi világbajnokság kezdete előtt.

A Nagy László nélkül szereplő férfi kézilabda-válogatott bravúros teljesítménnyel - a korábbi vb-ezüst- és bronzérmes Lengyelországot legyőzve - a 7. helyen végzett és kijutott a londoni olimpiára kvalifikáló 2012-es selejtezőtornára, ahol már biztos, hogy Nagy László nélkül fog szerepelni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mocsai Lajos a Nagy-döntésről...
Nagy László csütörtökön végleg lemondta a magyar férfi kézilabda-válogatottban való szereplést, így pont került az ügy végére. A kezilabda.hu-nak a szövetségi kapitány, Mocsai Lajos és a Barcelona játékosával korábban tárgyaló...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Iváncsik Gergő: Előre kell tekintenünk!
"Laci a világ bármely csapatából hiányozna, hiszen kevés hozzá fogható képességű és tudású játékos van" - mondta a magyar férfi kézilabda-válogatott alapembere, Iváncsik Gergő annak kapcsán, hogy volt csapattársa, Nagy...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 

 

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu