Iváncsik Gergő: Előre kell tekintenünk!

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 10. 18:33
"Laci a világ bármely csapatából hiányozna, hiszen kevés hozzá fogható képességű és tudású játékos van" - mondta a magyar férfi kézilabda-válogatott alapembere, Iváncsik Gergő annak kapcsán, hogy volt csapattársa, Nagy László csütörtökön végleg lemondta a válogatottságot. A svédországi világbajnokságon olimpiai selejtezős kvalifikációt szerzett együttes is lezártnak tekinti a kérdést és a múlt helyett előre tekint.

A válogatott volt csapatkapitánya, Nagy László hosszas huza-vona után csütörtökön egy rövid üzenetben közölte a Magyar Kézilabda-szövetséggel, hogy többé nem kíván a címeres mezben szerepelni.

Volt válogatott csapattársa, Iváncsik Gergő a kezilabda.hu-nak úgy nyilatkozott, hogy a keret tagjai tudomásul vették a klasszis jobbátlövő döntését. "Csak az a furcsa számunkra, hogy Laci miért húzta-halasztotta ilyen sokáig a végső döntést, igaz, nem tudhatjuk, mi történt pontosan a háttérben, a tárgyalásokon."

Iváncsik Gergő elmondta azt is, hogy a válogatott öltözőjében már a svédországi világbajnokság előtt és alatt sem volt téma Nagy Laci szerepvállalása.

"Kicsit bosszantó volt a Nagy-ügy körüli felhajtás. Ahelyett, hogy sokan inkább azzal foglalkoztak volna, hogy ki van ott a világbajnokságon, folyamatosan az egy hiányzóra koncentráltak. Mi tettük a dolgunkat, és büszkén mondhatom, hogy Laci nélkül sem vallottunk szégyent: az elért hetedik hely és az olimpiai selejtezőtornára való kijutás bizonyítja ezt. Pont került tehát a közel másfél éve húzódó ügy végére, mindenki teszi a saját dolgát és ez így van jól" - zárta szavait a világválogatott veszprémi balszélső.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Nagy László: NEM!
Véget ért a közel másfél éve húzódó Nagy-ügy: a Barcelona kiválósága végleg lemondta a magyar válogatottságot. Bár egy hete még úgy tűnt, a játékos és vele tárgyalásban álló bizottság közel áll a megállapodáshoz, ebből végül...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mocsai Lajos a Nagy-döntésről...
Nagy László csütörtökön végleg lemondta a magyar férfi kézilabda-válogatottban való szereplést, így pont került az ügy végére. A kezilabda.hu-nak a szövetségi kapitány, Mocsai Lajos és a Barcelona játékosával korábban tárgyaló...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu